Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαν βλέπει τον "que miras bobo" του Μέσι

Συνεχίζει να ψάχνει ο επιθετικό η Γιουνάιτεντ και δημοσιεύματα την συνδέουν με τον Βέγκχορστ. Ο Ολλανδός έγινε διάσημος λόγω Μέσι.

Wout Weghorst of the Netherlands, center, celebrates after scoring his side's second goal during the World Cup quarterfinal soccer match between the Netherlands and Argentina, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Ο Βουτ Βέγκχορστ AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Η Γιουνάιτεντ ψάχνει αλλά δεν της έχει κάτσει ακόμα η περίπτωση του επιθετικού που θέλει. Τα ρεπορτάζ την έχουν ήδη συνδέσει με πολλές περιπτώσεις: Ζοάο Φέλιξ, Ολιβιέ Ζιρού κι άλλους. Πλέον, ένα νέο όνομα έρχεται να προστεθεί στη λίστα.

Πρόκειται για τον επιθετικό που δύσκολα προφέρεις τ' όνομά του ωστόσο τον θυμάσαι διότι σκόραρε στο Αργεντινή - Ολλανδία κι έγινε μαλλιά κουβάρια με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Βουτ Βέγκχορστ, λοιπόν, είναι ο άνθρωπος ή ο στράικερ πείτε τον όπως θέλετε ο οποίος θα μείνει στην ιστορία ως "que miras bobo". Σε εκείνον απευθυνόταν η έξαλλη ατάκα του κάπτεν της Αλμπισελέστε.

Το Foot Mercato ήταν το πρώτο Μέσο που ανέδειξε το συγκεκριμένο θέμα, γράφοντας πως ο 30χρονος φορ αποχαιρέτησε την Μπεσίκτας και υπάρχει μεγάλη περίπτωση να συνεχίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σημαντικό: Ο Βέγκχορστ δεν ανήκει στο τουρκικό κλαμπ.

Με δανεισμό έπαιζε στη γειτονική μας χώρα, αφού τα δικαιώματά του τα έχει η αγγλική Μπέρνλεϊ. Τον Γενάρη '22 η Μπέρνλεϊ είχε καταβάλει 17,5 εκατ. ευρώ στην Βόλφσμπουργκ για να τον πάρει και το αμέσως επόμενο καλοκαίρι τον έστειλε στην Κωνσταντινούπολη. Μέχρι στιγμής ο παίκτης έχει 10 γκολ και 4 ασίστ σε 21 συμμετοχές.

Διαβάστε περισσότερα

Βλαχοδήμος: Πώς απάντησε στα σενάρια περί Μπάγερν

Η Μαρσέιγ παίρνει Ουκρανό παικταρά, αλλά όχι τον Μούντρικ

Η Τσέλσι μπήκε στο κόλπο, αλλά η Άρσεναλ έχει σύμμαχο τον παίκτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK