Βλαχοδήμος: Πώς απάντησε στα σενάρια περί Μπάγερν

Ο Όντι συνδέθηκε τις τελευταίες μέρες με την Μπάγερν Μονάχου και σε συνέντευξή του στην Γερμανία απάντησε.

Benfica goalkeeper Odisseas Vlachodimos applauds during the Europa League round of 32, second leg, soccer match between Benfica and Galatasaray at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, Feb. 21, 2019. The game ended in a 0-0 draw and Benfica advances after winning the first leg 2-1. (AP Photo/Armando Franca)
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Η Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε να ψάχνει τερματοφύλακα το προηγούμενο διάστημα κι ένα από τα ονόματα που έπαιξαν στο ρεπορτάζ των Βαυαρών ήταν αυτό του φύλακα άγγελου της Εθνικής μας ομάδας Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Ο 'Όντι έδωσε συνέντευξη σε γερμανικό Μέσο κι απάντησε στο σενάριο που τον ήθελε να βρίσκεται στη λίστα του Νάιγκελσμαν. Συγκεκριμένα, ο Βλαχοδήμος είπε στην εφημερίδα ΤΖ: "Το να συνδέομαι με έναν σύλλογο αυτού του μεγέθους είναι κάτι που με τιμά φυσικά.

Αποδεικνύεται ότι είναι μια αντανάκλαση της καλής δουλειάς εδώ. Αλλά είναι απλώς εικασίες και, ως εκ τούτου, δεν χάνω χρόνο να σκέφτομαι αυτό το θέμα".

Το συμβόλαιο του Βλαχοδήμου με την Μπενφίκα εκπνέει το '24 και ίδιος αναφέρθηκε στην πιθανότητα να κρεμάσει τα γάντια του στην Λισαβόνα: "Είναι κάτι ξεχωριστό αυτό που έχω κάνει σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Προφανώς και με κάνει περήφανο. Ναι, φαντάζομαι να τελειώνω την καριέρα μου στην Μπενφίκα. Αισθάνομαι καλά, αλλά όλο αυτό είναι κάτι μακρινό. Στο ποδόσφαιρο πας μέρα με την ημέρα".

Διαβάστε περισσότερα

Τζιανλούκα Βιάλι: Η συγκλονιστική δικαίωση στο Γουέμπλεϊ με τον "αδερφό" του Ρομπέρτο Μαντσίνι

Πρόεδρος ομάδας καταγγέλει δύο ποδοσφαιριστές του για χρήση μαριχουάνας

Η μέρα που η Λίβερπουλ λήστεψε την Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK