Γιουνάιτεντ: Όλη η ομάδα έχει βγει στην "βιτρίνα" με εξαίρεση 3 παίκτες-κολώνες για το μελλοντικό οικοδόμημα

Η ομάδα επανήλθε στο σημείο μηδέν, θα "γκρεμιστεί" για να χτιστεί από την αρχή ο σύλλογος στα πρότυπα του νέου συνιδιοκτήτη.

Γιουνάιτεντ: Όλη η ομάδα έχει βγει στην "βιτρίνα" με εξαίρεση 3 παίκτες-κολώνες για το μελλοντικό οικοδόμημα
(AP Photo/Dave Thompson), (AP Photo/Rui Vieira), (AP Photo/Rui Vieira), (AP Photo/Rui Vieira), (AP Photo/Rui Vieira) (AP)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 6η θέση της βαθμολογίας (12 ήττες σε 34 παιχνίδια), το εισιτήριο για το Champions League έχει χαθεί και πλέον απομένει μόνο ο στόχος του Κυπέλλου ο οποίος όμως μόνο εύκολος δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Οι συνέπειες αυτής της συνολικής φετινής αποτυχίας δεν μπορούν να αποφευχθούν και για αυτό ο καινούριος συνιδιοκτήτης των "Κόκκινων Διαβόλων", Τζιμ Ράντκλιφ φέρεται να έχει πάρει μία απόφαση. Όσοι δεν έχουν ανταποκριθεί στις προσδοκίες, στις απαιτήσεις της Γιουνάιτεντ αυτομάτως γίνονται διαθέσιμοι για πώληση. Επί της ουσίας όλη η ομάδα, ακόμα και οι παίκτες που έφερε ο Τεν Χαχ, είναι στην "βιτρίνα" και εξαιρούνται από αυτή μόνο 3 παίκτες.

Τα τρία αυτά ονόματα είναι οι Ράσμους Χόιλουντ, Κόμπι Μεϊνού και Αλεχάντρο Γκαρτνάτσο. Όπως γίνεται αντιληπτό, το τεράστιο ταλέντο και η προοπτική των εν λόγω νεαρών παικτών θεωρούνται τα "πρώτα τούβλα" του οικοδομήματος που οραματίζεται να χτίσει ο Ράντκλιφ. Ένας βασικός κορμός παικτών -ειδικά Άγγλων- οι οποίοι σε συνδυασμό με έναν εξαιρετικό προπονητή θα πρωταγωνιστούν εντός και εκτός της χώρας.

Φυσικά και αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα θα επιδιώξει πώληση σε όλους τους παίκτες. Άλλωστε υπάρχουν διαβαθμίσεις ως προς την προσφορά του εκάστοτε ποδοσφαιριστή και αυτή θα λαμβάνεται υπόψιν, ωστόσο κάθε ευκαιρία που θα παρουσιάζεται για παραχώρηση θα αξιολογείται αναλόγως.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, οι πιθανότητες να απομακρυνθεί από το τιμόνι της ομάδας είναι πάρα πολλές και δύσκολα θα υπάρξει ανατροπή. Οι ενδείξεις δείχνουν πως η επόμενη σεζόν θα βρει την Γιουνάιτεντ με νέο προπονητή και ένα νέο φιλόδοξο project.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Λεβαντόφσκι πήρε τις αποφάσεις του, η Μπαρτσελόνα κοίταξε "ταυτότητα"

Αποκάλυψη: Ο Αντσελότι ήθελε διακαώς τον Χάρι Κέιν και η Ρεάλ αρνήθηκε, ο Πέρεθ έκανε κίνηση ματ με τεράστια διορατικότητα

News 24/7

24MEDIA NETWORK