Γιουνάιτεντ: Πιθανή "πάσα" 2 παικτών στην άλλη ομάδα του Ράντκλιφ, η ανάγκη για πωλήσεις είναι μεγάλη

Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος, αλλά ο συντηρητισμός στις μεταγραφές δεν είναι μία εξέλιξη επιτρεπτή για τους "Κόκκινους Διάβολους".

FILE - Nice's Youcef Atal in action during the Conference League Group D soccer match between Nice and Partizan at Allianz Riviera stadium in Nice, France, on Oct. 27, 2022. The Nice public prosecutors office has opened a preliminary investigation targeting Nice soccer player Youcef Atal on charges of praising terrorism and public incitement to hatred or violence. The prosecutor's office announced the opening of a preliminary investigation in a statement Monday Oct. 16, 2023. (AP Photo/Daniel Cole, File)
(AP Photo/Daniel Cole, File) AP

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην διατρέχει άμεσο κίνδυνο ποινών, ωστόσο το Financial Fair Play εμποδίζει αισθητά την προσπάθεια της INEOS και του Τζιμ Ράντκλιφ να αλλάξει ρότα και στο αγωνιστικό κομμάτι ο σύλλογος.

Αν δεν προκύψουν έσοδα από πωλήσεις, τότε πολύ απλά δεν θα μπορέσουν να υλοποιηθούν σοβαρές μεταγραφές πέρα από το πλαίσιο ανταλλαγών και δανεισμών. Ο CEO της INEOS το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και αντιλαμβάνεται επίσης πως ο σύλλογος δεν έχει άλλο περιθώριο για "χαμένες" πειραματικές χρονιές.

Μία λύση που σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει πέσει στο τραπέζι είναι η αξιοποίηση της γαλλικής Νις στην οποία είναι ιδιοκτήτης ο Ράντκλιφ.

Οι παίκτες οι οποίοι εξετάζονται για παραχώρηση είναι οι Έρισκεν και Βαν Ντε Μπεκ. Οι δύο του αποτελούσαν ούτω ή άλλως ποδοσφαιριστές προς παραχώρηση και επομένως δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως είναι επιλαχόντες. Επιπλέον, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που ανήκει στους "Κόκκινους Διαβόλους" φέρεται να συνδέεται με την γαλλική ομάδα και είναι ο Άντονι Μαρσιάλ. Ο τελευταίος όμως θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι και επομένως πρόκειται για μία ξεχωριστή περίπτωση.

Να σημειωθεί πως έχουν προκύψει διάφορα μεταγραφικά σενάρια με τους Μέλβιν Μπάρντ και Τουράμ της Νις, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι το απτό.

Διαβάστε περισσότερα

Γιαμάλ: Θα ήθελε να φτάσει το ποδοσφαιρικό μέγεθος των Μέσι και Ινιέστα, "200 εκατομμύρια για εμένα;", αναρωτιέται

Ποτσετίνο: "Πανηγυρισμοί; Δεν είμαι κλόουν, είμαι προπονητής"

News 24/7

24MEDIA NETWORK