Γιουνάιτεντ: Πώς οι Κόκκινοι Διάβολοι άρπαξαν με 100Κ τον Γκαρνάτσο από την Ατλέτικο

Ο Γκαρνάτσο κόστισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόλις 100.000 ευρώ και τώρα πάει να γίνει top περιουσιακό στοιχείο.

Manchester United's Alejandro Garnacho celebrates at the end of the Europa League playoff second leg soccer match between Manchester United and Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 23, 2023. Manchester United won 2-1. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Γκαρνάτσο πανηγυρίζει με την Γιουνάιτεντ AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο έγινε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2020 φεύγοντας από την ακαδημία της Ατλέτικο Μαδρίτης. Πώς, όμως, οι Μαδριλένοι κατάφεραν κι έχασαν από τις τάξεις τους έναν τόσο σημαντικό ποδοσφαιριστή; Ο Αργεντινός, πλέον, βρίσκεται σε τροχιά για να γίνει ένα από τα top περιουσιακά στοιχεία της ομάδας του Έρικ Τεν Χαχ.

Μήπως τέθηκε θέμα αμφισβήτησης; Όχι. Σύμφωνα με την SPORT, η Ατλέτικο ήθελε να κρατήσει τον Γκαρνάτσο, αλλά ο παλιός εργαζόμενος του ισπανικού κλαμπ και νυν σκάουτ της Γιουνάιτεντ, Γκεράρντο Γκουζμάν δούλεψε εις βάρος της παλιάς του ομάδας.

Έως η Ατλέτικο να κινηθεί και να βάλει στους κοιτώνες της τον Γκαρνάτσο, η Γιουνάιτεντ μέσω του Γκουζμάν κινήθηκε και ενημέρωσε πως θα φέρει όλη την οικογένεια στο Μάντσεστερ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι, έτσι, έδεσαν την υπόθεση, πλήρωσαν τα τροφεία των 100.000 ευρώ κι πήραν τον ανερχόμενο σταρ.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Εκτός εαυτού ο Πέρεθ, τι έγινε μετά από τη γκέλα με την Μπέτις

Ίσκο, πήρε τη μεγάλη απόφαση ο Ισπανός των πέντε Champions League

Λιβάγια: Ο 16χρονος συμπαίκτης του Μάρκο που έχει τρελάνει Σίτι και Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK