Ρεάλ: Εκτός εαυτού ο Πέρεθ, τι έγινε μετά από τη γκέλα με την Μπέτις

Στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης πήγε ο Φλορεντίνο Πέρεθ μετά από το τέλος της αναμέτρησης με την Μπέτις και είχε έντονη συνομιλία με τον Κάρλο Αντσελότι.

Real Madrid's Karim Benzema gestures during the Spanish La Liga soccer match between Real Betis and Real Madrid at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Sunday, March 5, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Μπενζεμά στην αναμέτρηση της Μπέτις με την Ρεάλ Μαδρίτης AP

Άλλη μία γκέλα έκανε στο ισπανικό πρωτάθλημα η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης κάτι που σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα εξόργισε τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Relevo, μετά από το ισόπαλο αποτέλεσμα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μπέτις, ο Πέρεθ πήγε στα αποδυτήρια του γηπέδου και συνομίλησε έντονα για πολύ ώρα με τον Κάρλο Αντσελότι.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Πέρεθ είναι ιδιαίτερα θυμωμένος με τις επιλογές του Ιταλού το τελευταίο διάστημα από τον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στη Μπαρτσελόνα αλλά το ποτήρι ράγισε μετά από τη νέα γκέλα των Μαδρίλένων.

Πλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο -9 από την Μπαρτσελόνα ενώ και στο Κύπελλο έχει ηττηθεί στην πρώτη αναμέτρηση από την ομάδα του Τσάβι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Άρχισε για διάδοχος του Μπενζεμά και εξηγεί γιατί κατέληξε από τα 63 εκατ. ευρώ να φύγει ελεύθερος

Ντι Μαρία: Έτοιμος για μεγάλη έκπληξη κόντρα σε όλες τις φήμες

Λιβάγια: Ο 16χρονος συμπαίκτης του Μάρκο που έχει τρελάνει Σίτι και Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK