Γιουνάιτεντ: Προτάθηκε ο επιθετικός των 81.000.000 ευρώ

Περίπτωση φορ που η μεταγραφή του πριν από μερικούς μήνες είχε προκαλέσει αίσθηση φέρεται να προτάθηκε στον Τεν Χαχ.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Η αισιοδοξία των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως η ομάδα θα καταφέρει να μπει στους ομίλους του Champions League έχει αυξήσει τις μεταγραφικές προσδοκίες. Το αρμόδιο τμήμα έχει πέσει πάνω από την καταλληλότερη περίπτωση επιθετικού και ετοιμάζεται για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους για τον Χάρι Κέιν. Από εκεί πέρα αρέσει ο Οσίμεν της Νάπολι, ενώ όπως γράφει το 90min από την Serie A έχει προταθεί κι άλλος επιθετικός. Αυτός είναι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Η κατάσταση στην Γιουβέντους έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις είναι εντελώς αβέβαιη και οι άνθρωποι του Σέρβου φέρονται να έχουν κάνει κρούση στον Τεν Χαχ. Το ρεπορτάζ του προαναφερθέντος Μέσου αναφέρει πως η Γιουνάιτεντ έχει διαχρονικά εκτίμηση στον Βλάχοβιτς, αλλά ποτέ δεν κινήθηκε ουσιαστικά για την περίπτωσή του.

Ο Βλάχοβιτς πήρε τη μεταγραφή στην Γιουβέντους από την Φιορεντίνα τον περασμένο Ιανουάριο και κόστισε στη Μεγάλη Κυρία 81.600.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους. Ο 22χρονος επιθετικός έχει φέτος 22 συμμετοχές με 7 γκολ και 2 ασίστ στο παλμάρε του.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Η αρπαγή του Κέιν αλλάζει τις ισορροπίες

Ντάνι Άλβες: Πώς είναι οι φυλακές που οδηγήθηκε ο Βραζιλιάνος

Ρονάλντο, συνάντηση με τον πιο "κακό άνθρωπο" του πλανήτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK