Γιουνάιτεντ: Ψυχολόγος στο προπονητικό μετά από την επτάρα στο Άνφιλντ

Τα αγγλικά ΜΜΕ ασχολήθηκαν με την επόμενη μέρα στ' αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την τακτική Τεν Χαχ.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ έχασε στο πρώτο του φιλικό (AP PHOTO/LEILA COKER)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταπεινώθηκε από την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ με 7-0 και τα Μέσα στην Αγγλία ασχολήθηκαν με την επόμενη μέρα στο προπονητικό κέντρο.

Οι ποδοσφαιριστές μαζεύτηκαν στις 9:00, ενώ ο Έρικ Τεν Χαχ έκανε την εμφάνισή του στο προπονητικό κέντρο από τις 7:00...

Αφού μαζεύτηκαν άπαντες ο Ολλανδός προπονητής δεν έπαιξε όλο το ματς σε βίντεο, αλλά επιλεγμένα κομμάτια με στόχο να κάνει τους παίκτες του να θυμώσουν, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Dailymail στο ρεπορτάζ της.

Στόχος του Ολλανδού ήταν οι παίκτες να μην καταρρεύσουν ψυχολογικά, οπότε την ίδια μέρα -σύμφωνα πάντα με τους Άγγλους δημοσιογράφους- πραγματοποιήθηκαν συνεδρίες με συμπατριώτη αθλητικό ψυχολόγο του Τεν Χαχ. Ο λόγος για τον Ράινερ Κόερς.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ φέρνει στο φως ότι ο Τεν Χαχ δεν τιμώρησε τους παίκτες του με έξτρα χιλιόμετρα όπως είχε κάνει μετά από την ήττα 4-0 από την Μπρέντφορντ.

Κατί, επίσης, σημαντικό στο σχετικό άρθρο του προαναφερθέντος Μέσου αποτελεί ο χειρισμός του Έρικ Τεν Χαχ στο Άνφιλντ. Ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ φέρεται να ζήτησε απόλυτη ησυχία στ' αποδυτήρια γιατί ήθελε τους παίκτες του να ακούνε τον αντίπαλο να πανηγυρίζει.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Το κάζο 100.000.000 ευρώ οδεύει προς τον επίλογό του

Λιβάγια: Ο 16χρονος συμπαίκτης του Μάρκο που έχει τρελάνει Σίτι και Παρί

Γκρίλις: Επίσημο το κορυφαίο deal Βρετανού ποδοσφαιριστή

News 24/7

24MEDIA NETWORK