Ρεάλ: Το κάζο 100.000.000 ευρώ οδεύει προς τον επίλογό του

Η μεγάλη στιγμή για να ξεκαθαρίσει η Ρεάλ με τον Εντέν Αζάρ φτάνει καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συναντηθούν.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits at the bench prior to Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Elche CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το 2019 η Ρεάλ Μαδρίτης δαπάνησε 100.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Εντέν Αζάρ. Από τότε έως και σήμερα υπάρχουν στιγμές που ο κόσμος έχει ξεχάσει ότι ο Βέλγος σταρ είναι παίκτης των Μαδριλένων. Η μετακίνησή του στην ισπανική πρωτεύουσα έχει εξελιχθεί σε φιάσκο.

Ο Αζάρ έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, ενώ τελευταία ξεκάθαρα είναι και ο Αντσελότι που δεν τον υπολογίζει. Ξεκάθαρο είναι επίσης πως η Ρεάλ θέλει να τελειώνει με τον 32χρονο επιθετικό κι όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ Ρομάνο σε σχετικό ρεπορτάζ, έχει συμφωνηθεί ραντεβού.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή εκπνέει σε 12 μήνες και οι Μαδριλένοι είναι διατεθειμένοι να τον δώσουν με μειωμένο αντίτιμο, αλλά το θέμα είναι πως δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, οπότε δεν αποκλείεται η Πρωταθλήτρια Ευρώπης να τον αφήσει ελεύθερο για να πάει στο MLS, γλιτώνοντας τουλάχιστον κάτι από τους μισθούς του.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Εκτός εαυτού ο Πέρεθ, τι έγινε μετά από τη γκέλα με την Μπέτις

Λιβάγια: Ο 16χρονος συμπαίκτης του Μάρκο που έχει τρελάνει Σίτι και Παρί

Γκρίλις: Επίσημο το κορυφαίο deal Βρετανού ποδοσφαιριστή

News 24/7

24MEDIA NETWORK