Γιουνάιτεντ: Τα βρήκε σε όλα με τον διακαή πόθο του Τεν Χαχ, εμπόδιο η ομάδα του παίκτη

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι για τον Μέισον Μάουντ, με τον ποδοσφαιριστή να τα έχει βρει σε όλα με τους Κόκκινους Διαβόλους. Εμπόδιο οι απαιτήσεις των μπλε.

Manchester United's head coach Erik ten Hag walks on the pitch ahead the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Manchester United at City ground in Nottingham, England, Sunday, April 16, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Έρικ Τεν Χαχ με καπέλο AP

Ενίσχυση σε όλες τις θέσεις με μεταγραφές από το πάνω ράφι έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικ Τεν Χαχ προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις διοργανώσεις που θα λάβει μέρος.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, για τον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Ολλανδός τεχνικός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του άσου της Τσέλσι, Μέισον Μάουντ, με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, η Γιουνάιτεντ τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει είναι να συμφωνήσει και με την ομάδα του Τοντ Μπέλι, της οποίας όμως οι απαιτήσεις κυμαίνονται στα 80.000.000 ευρώ.

Η Γιουνάιτεντ προσπαθεί να πείσει την Τσέλσι να πει το "ναι" σε ένα πιο χαμηλό ποσό, έχοντας ως δυνατό της χαρτί το γεγονός πως το συμβόλαιο του Άγγλου με τους "μπλε" λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Σίμονς: Το κορυφαίο wonderkid αποκάλυψε τι θα κρίνει το μέλλον του

Ικάρντι: Ο Μουρίνιο τον "χάνει" μέσα από τα χέρια του

Άστον Βίλα: Με εντολή Έμερι ολοκλήρωσε το πρώτο μπαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK