Ικάρντι: Ο Μουρίνιο τον "χάνει" μέσα από τα χέρια του

Στο κόλπο για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι έχει μπει η Αλ Τααβόν σύμφωνα με ανάρτηση του γνωστού μεταγραφολόγου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ικάρντι: Ο Μουρίνιο τον "χάνει" μέσα από τα χέρια του
Ο Μάουρο Ικάρντι επί των ημερών του στην Παρί P PHOTO/FRANCOIS MORI

Εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Γαλατασαράι πραγματοποίησε ο Μάουρο Ικάρντι, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η τούρκικη ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πάρει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Ο Αργεντίνος επιθετικός αποχώρησε από την Γαλατά καθώς έληξε ο δανεισμός του και επέστρεψε στο Παρίσι προκειμένου να συζητήσει για το μέλλον του, με το συμβόλαιό του με την Παρί να λήγει το καλοκαίρι του 2024 αλλά τον ποδοσφαιριστή να μην βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας του Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ικάρντι πολιορκείται από την Αλ Τααβόν της Σαουδικής Αραβίας, με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών να βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο.

Πολλά εξαρτώνται και από τη στάση της Παρί, η οποία δν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή, με πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα να αναφέρει πως η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο είναι έτοιμη να προσφέρει 8.000.000 ευρώ στη γαλλική ομάδα για την αγορά του .

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρέαλ: Τίναξε την μπάνκα με Μπέλιγχαμ και τον έβαλε σε μία ξεχωριστή λίστα

Μανέ: Ετοιμάζεται πρόταση "βόμβα" για την αγορά του

Οι πέντε πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του MLS πριν φτάσει ο "τυφώνας" Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK