Γιουνάιτεντ: Το φαβορί για αντι- Ρονάλντο κοστίζει 100 εκατ.

Ψηλά στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Κόλο Μουανί με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 100.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Manchester United's head coach Erik ten Hag applauds fans at the end of the Europa League playoff second leg soccer match between Manchester United and Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 23, 2023. Manchester United won 2-1. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρικ Τεν Χαχ πανηγυρίζει AP

Την απόκτηση ενός επιθετικού από το πάνω ράφι έχει εισηγηθεί ο Έρικ Τεν Χαχ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Bild, οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν ψηλά στη λίστα τον Γάλλο άσο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ευχάριστη έκπληξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη στο Κατάρ, Κόλο Μουανί.

Ο 24χρονος επιθετικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος μετά από την αποχώρησή του από την Ναντ και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις έχοντας σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 16 γκολ και 14 ασίστ.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, οι γερμανοί αξιώνουν για την πώληση του ποδοσφαιριστή ένα ποσό κοντά στα 100.000.000 ευρώ.

Ψηλά στη λίστα της Γιουνάιτεντ βρίσκεται και άλλη μία αποκάλυψη της φετινής αγωνιστικής περίοδου, ο Βίκτορ Όσιμεν, για τον οποίο η Νάπολι έχει ξεκαθαρίσει πως, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν πωλείται.

Θυμίζουμε, ότι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Τεν Χαχ εισηγήθηκε την απόκτηση του Βουτ Βέγκχορστ με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος του ερχόμενου καλοκαιριού.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ο Κελαϊφί δένει μέχρι το 2027 την "κολώνα" της ομάδας

Μπαρτσελόνα: Ο Ντεμπελέ παρευρέθηκε σε γήπεδο "έκπληξη" και προκάλεσε απορίες

Μόνο ο Πεπ μπορούσε να σταματήσει τον Χάλαντ και το έκανε

News 24/7

24MEDIA NETWORK