Γιουνάιτεντ: Το "όχι" του Ντε Χέα φέρνει στο προσκήνιο κορυφαίο γκολκίπερ

Την περίπτωση του Ντέιβιντ Ράγια της Μπρέντφορντ εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε περίπτωση που δεν επέλθει οριστική συμφωνία με τον Νταβίντ Ντε Χέα.

Manchester United's goalkeeper David de Gea celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Νταβίντ Ντε Χέα SUNDAY, OCT. 30, 2022. (AP PHOTO/JON SUPER)

Σε "αναμμένα κάρβουνα" βρίσκονται οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς δεν έχουν "καρποφορήσει" ακόμα οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Νταβίντ Ντε Χέα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το ATHLETIC και αναπαράγει η MARCA, ο ποδοσφαιριστής ζητάει από τους ιθύνοντες της ομάδας ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 425.000 ευρώ την εβδομάδα, ποσό που η Γιουνάιτεντ δεν είναι διατεθειμένη να του δώσει.

Μάλιστα, η αγγλική ομάδα δεν φάινεται πως θα μείνει με "σταυρωμένα τα χέρια" καθώς ο αγγλικός τύπος την συνδέει με τον τερματοφύλακα της Μπρέντφορντ, Ντέιβιντ Ράγια.

Ο 25χρονος Ισπανός τερματοφύλακας, φέρεται πως έχει απορρίψει τις δύο τελευταίες προτάσεις της Μπρέντφορντ, η οποία σε περίπτωση που δεν καταφέρει να τον "πείσει" θα αναγκαστεί να τον πουλήσει με ένα ποσό κοντά στα 40.000.000 ευρώ προκειμένου να μην φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024.

Θυμίζουμε, ότι το συμβόλαιο του Ντε Χέα λήγει με τους "Κόκκινους Διαβόλους" λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι με την ομάδα βέβαια να έχει τη δυνατότητα αυτομάτης ανανέωσης του συμβολαίου του 32χρονου για ακόμα έναν χρόνο.

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: Όσοι θέλουν να δουν φιέστα πρέπει να δώσουν... μισή περιουσία

Μπιέλσα: Βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή για χάρη κορυφαίας εθνικής ομάδας

Ρεάλ: Ο Πέρεθ ζήτησε την βοήθεια του "Ζιζού" για να κερδίσει την μάχη των 150 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK