Ρεάλ: Ο Πέρεθ ζήτησε την βοήθεια του "Ζιζού" για να κερδίσει την μάχη των 150 εκατ.

Την βοήθεια του Ζινεντίν Ζιντάν προκειμένου ο Τζουντ Μπέλιγχαμ να γίνει κάτοικος Μαδρίτης φέρεται πως ζήτησε ο Φλορεντίνο Πέρεθ σύμφωνα με το DefensCentral.

President of Real Madrid Florentino Perez, left, speaks as he is flanked by Zinedine Zidane during a press conference in Madrid, Spain, Thursday, May 31, 2018. Zidane quit as Real Madrid coach on Thursday, less than a week after leading the team to its third straight Champions League title, saying the club needed a change in command. (AP Photo/Borja B. Hojas)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Ζινεντίν Ζιντάν AP

Να αποκτήσει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ με κάθε κόστος θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με το νεότερο δημοσίευμα είναι πρόθυμη να χρησιμοποιήσει μέχρι και τον Ζινεντίν Ζιντάν για να το πετύχει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Defensa Central, ο Φλορεντίνο Πέρεθ φέρεται να έχει ζητήσει από τον "Ζιζού" να επικοινωνήσει με τον Μπέλιγχαμ και να τον πείσει να γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Ο νεαρός Άγγλος παλαιότερα είχε δηλώσει πως έχει για είδωλό του τον Ζιντάν, κάτι που γνωρίζει και θέλει να εκμεταλλευτεί ο Πέρεθ.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, αυτό δεν σχετίζεται απαραίτητα με το ενδεχόμενο επιστροφής του Ζιντάν στον πάγκο της ομάδας καθώς έτσι κι αλλιώς ο θρύλος της Ρεάλ και της εθνικής Γαλλίας έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο των επιτυχιών, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Θυμίζουμε, ότι πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Ντόρτμουντ να είναι έτοιμη να προσφέρει γη και ήδωρ προκειμένου ο Μπέλιγχαμ να παραμείνει στην ομάδα για τουλάχιστον άλλη μία χρονιά ενώ τον Ζιντάν να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ρεάλ για να διαδεχθεί τον Αντσελότι, βάζοντας μάλιστα ως όρο τον Αζάρ.

Διαβάστε Περισσότερα

Γκάβι: Μετά την Μπαρτσελόνα έχει προβλήματα και με την Ισπανία αλλά για άλλο λόγο

Μπιέλσα: Βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή για χάρη κορυφαίας εθνικής ομάδας

Άρσεναλ: Όσοι θέλουν να δουν φιέστα πρέπει να δώσουν... μισή περιουσία

News 24/7

24MEDIA NETWORK