Γιουνάιτεντ: Τρεις οι εκλεκτοί για τη θέση του στόπερ, ένα το φαβορί

Παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποτελέσει τις επόμενες ώρες ο Χάρι Μαγκουάιρ. Τρία τα ονόματα που εξετάζει ο Έρικ Τεν Χαχ για την διαδοχή του, ένα το μεγάλο φαβορί.

Manchester United's manager Erik ten Hag waves as he walks onto the pitch ahead of he soccer match between Manchester United and Melbourne Victory at the Melbourne Cricket Ground, Australia, Friday, July 15, 2022. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP PHOTO/ASANKA BRENDON RATNAYAKE

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις επόμενες ώρες ο Χάρι Μαγκουάιρ, καθώς οι "Κόκκινοι Διάβολοι" τα βρήκαν σε όλα με την Γουέστ Χαμ και θα παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή αντί ενός ποσού που αγγίζει τα 35.000.000 ευρώ.

Ο Έρικ Τεν Χαχ είχε ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό καιρό στον Άγγλο πως δεν τον υπολογίζει και έφτιαχνε τη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες για την επόμενη μέρα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο,τρεις είναι οι εκλεκτοί που εξετάζει σοβαρά ο Έρικ Τεν Χαχ και δεν αποκλείεται άμεσα να προχωρήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και να ολοκληρώσει τη συμφωνία με κάποιον εξ αυτών.

Ο λόγος για τους Μπένζαμιν Παβάρ, Ζαν Κλαιρ Τοντιμπό και Έντμοντ Ταπσομπά. Ο Ολλανδός έχει σε μεγάλη εκτίμηση και με τους τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι βέβαια δεσμεύονται με συμβόλαια.

Ο Παβάρ είναι θετικός στη μεταγραφή του στην ομάδα του Μάντσεστερ ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Τοντιμπό. Με την περίπτωση του Ταπσομπά δεν φέρεται, προς το παρόν τουλάχιστον, να υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γαλατασαράι, μεταγραφές: Συνεχίζει τον χαβά της, ενεργοποιεί κι άλλο μπαμ αξίας 25 εκατ.

Γιουνάιτεντ: Αυτά είναι τα κατορθώματα του Μαγκουαίρ στις 118 εμφανίσεις του στην PL με τους "Κόκκινους Διαβόλους"

Βόμβα με το μέλλον του Νόιερ: Αίνιγμα η ημερομηνία επιστροφής του, ποια τα σενάρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK