Μουκοκό: Το διαμάντι "γδύνει" την Ντόρτμουντ με το μπόνους υπογραφής

Το θρίλερ της παραμονής του Μουκοκό στην Ντόρτμουντ φαίνεται πως οδεύσει σε χαρούμενο τέλος για τους Γερμανούς.

Dortmund's Youssoufa Moukoko reacts after a missed scoring opportunity during the Champions League Group G soccer match between Borussia Dortmund and Manchester City in Dortmund, Germany, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Μουκοκό είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Ντόρτμουντ φαίνεται πως δεν θα χάσει τσάμπα το μεγαλύτερο περιουσιακό της στοιχείο το καλοκαίρι. Όχι, οι Γερμανοί δεν βρήκαν αγοραστή για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά βρήκαν τρόπο να κρατήσουν τον Γιουσουφά Μουκοκό στο κλαμπ.

Το γερμανικό Sky, λοιπόν, υποστηρίζει πως οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, καθώς το οικονομικό έχει τακτοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Μουκοκό αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο τετραετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 3 εκατ. ευρώ καθαρά ανά έτος, ενώ με τα μπόνους ενδεχομένως να φτάνει και τα 5.000.000 ευρώ το χρόνο. Επίσης, φαίνεται πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή πετυχαίνει να πάρει και τα 10.000.000 ευρώ ως μπόνους υπογραφής.

Τώρα, μένουν μικρές λεπτομέρειες για να ρυθμιστούν και τις επόμενες μέρες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο 18χρονος να υπογράψει το συμβόλαιό του και να πάει καλώς εχόντων των πραγμάτων για μία ακρίβη πώληση τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Άρσεναλ: Τινάζει την (προσωπική της) μπάνκα για τον Μούντρικ

Άκπομ: Ο Δεκέμβρης του πρώην του ΠΑΟΚ ήταν μαγικός, πήρε και βραβείο

Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε θέλει στη Μαδρίτη το "τανκ" του Μουντιάλ '22

News 24/7

24MEDIA NETWORK