Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε θέλει στη Μαδρίτη το "τανκ" του Μουντιάλ '22

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε φέρεται να έχει καταλήξει στο εκλεκτό του για τη μεσαία γραμμή κι αυτός είναι ο Σοφιάν Άμραμπατ.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone waits for the start of the group B Champions League soccer match between Atletico Madrid and Bayer 04 Leverkusen at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Manu Fernaandez)
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης AP

Η περίπτωση του Σοφιάν Άμραμπατ έπαιξε ψηλά στις μεταγραφικές συζητήσεις κατά τη διάρκεια και λίγο μετά από το Μουντιάλ 2022.

Ο Μαροκινός ήταν καταπληκτικός στο Παγκόσμιο Κύπελλο και άμεσα τ' όνομά του συνδέθηκε με την Premier League μέσω των Λίβερπουλ και σε δεύτερο χρόνο με την Τότεναμ.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα θέλει να παίξει εν τέλει σε άλλο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Στο ισπανικό. Το footmercato.net υποστηρίζει πως ο αδερφός του παίκτη της ΑΕΚ, Νορντίν επιθυμεί να παίξει τα επόμενα χρόνια με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Μάλιστα, το Μέσο δεν αποκλείει το επόμενο διάστημα ν' αρχίσουν συζητήσεις μεταξύ των δύο κλαμπ για να γίνει η μεταγραφή του 26χρονου μέσου στην Ατλέτικο. Πάντως, ο Άμραμπατ ήταν ένας εκ των ποδοσφαριστών που αποτελούσε βασικό στόχο του Γιούργκεν Κλοπ.

Διαβάστε περισσότερα

Άρσεναλ: Τινάζει την (προσωπική της) μπάνκα για τον Μούντρικ

Μεταγραφές: Τον Ισπανό που θέλει όλη η Ευρώπη δεν τον έχεις ακουστά

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα μπαίνουν στο ρινγκ, θέλουν το ίδιο δεξί μπακ

News 24/7

24MEDIA NETWORK