Γιουβέντους: Άνθρωπος της Φεράρι στο τιμόνι της Γιούβε

Την παραίτηση του ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο της Γιουβέντους με τον Αριβαμπένε να είναι ο προσωρινός επικεφαλής.

Ferrari team principal Maurizio Arrivabene gestures in the paddock, at the Monza racetrack, in Monza, Italy, Thursday, Aug.31, 2017. The Formula one race will be held on Sunday. (AP Photo/Luca Bruno)
ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε στα paddock της Φεράρι AP

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ομάδα της Γιουβέντους αφού, εν μέσω Παγκοσμίου Κυπέλλου σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο υπέβαλε την παραίτησή του, με την ομάδα ουσιαστικά να παραμένει με προσωρινό διοικητικό συμβούλιο μέχρι τις εκλογές που θα γίνουν στις αρχές του 2023.

Η παραίτηση των Ανδρέα Ανιέλι και Πάβελ Νέντβεντ φέρνει στη θέση του επικεφαλής έναν άνθρωπο που είναι στενά συνδεδεμένος με την Σκουντερία Φεράρι.

Ο λόγος για τον Μαουρίτσιο Αριβαμπένε που από το 2015 έως το και το 2019 ήταν επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας, ενώ γενικά άνηκε στον όμιλο από το 1995.

Από το 2019 και μετά ήταν διευθύνων σύμβουλος στην ομάδα της Γιουβέντους και πλέον, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα του Τορίνου θα αναγκαστεί, έστω και προσωρινά, να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, σύμφωνα με Tweet του Ιταλού δημοσιογράφου Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Δείτε το tweet του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Μπενζεμά, τι ισχύει με εθνική Γαλλίας

Μουντιάλ 2022: Τα viral νύχια του Μπατσουαγί με αρκουδάκια πάντα πάνω

Μουντιάλ 2022: Απίθανο! Από ερασιτέχνης και ηλεκτρολόγος MVP στο Παγκόσμιο Κύπελλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK