Γιουβέντους: Αυτός είναι ο βασικός υποψήφιος για να κάτσει στην άδεια καρέκλα του Αλέγκρι

Η διοίκηση της Γιουβέντους φαίνεται πως έχει καταλήξει στον προπονητή που προορίζει για διάδοχο του Μαξ Αλέγκρι.

Juventus' Dusan Vlahovic celebrates with teammates at the end of the Italian Cup final soccer match between Atalanta and Juventus at Rome's Olympic Stadium, Wednesday, May 15, 2024. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Γιουβέντους AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Τελειωμένο είναι το θέμα του Μαξ Αλέγκρι με την Γιουβέντους, καθώς έχει ήδη αποφασιστεί ο Ιταλός προπονητής να απομακρυνθεί από τη θέση του και η ομάδα να συνεχίσει τη νέα σεζόν με άλλον άνθρωπο στην ηλεκτρική καρέκλα του πιο πετυχημένου συλλόγου στην Ιταλία.

Ο Αλέγκρι έχει ένα τεράστιο συμβόλαιο, όμως, τα χρήματα δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα για να λυθεί η συνεργασία του με το κλαμπ.

Το θέμα, τώρα, είναι ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Γιουβέντους, αυτός δηλαδή που θα προσπαθήσει να την επαναφέρει στην κορυφή της Serie A και στην Ευρώπη. Φαίνεται λοιπόν πως ο στόχος της Μεγάλης Κυρίας είναι ξεκάθαρος και ακούει στο όνομα Τιάγκο Μότα.

Το συμβόλαιο του 41χρονου Βραζιλιάνου εκπνέει το καλοκαίρι και με τη δουλειά που έχει κάνει στην Μπολόνια οι άνθρωποι της Γιουβέντους θέλουν να φέρουν αέρα ανανέωσης στην ομάδα τους.

Διαβάστε περισσότερα

Η Παρί αποφάσισε να ξοδεύει διαφορετικά τα χρήματά της

Αυτό είναι το μέλλον του εμβληματικού Τζέιμι Βάρντι

News 24/7

24MEDIA NETWORK