Γιουβέντους: Η "αποκάλυψη" του Μουντιάλ λέει "όχι" στις προτάσεις και θέλει να μείνει για πάντα

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Γιουβέντους για πάντα εξέφρασε σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας της ομάδας, Βόιτσεχ Σέζνι.

Juventus' head coach Massimiliano Allegri smiles during the group H Champions League soccer match between Maccabi Haifa and Juventus at Sammy Ofer stadium, in Haifa, Israel, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Μάσιμο Αλέγκρι (AP PHOTO/ARIEL SCHALIT)

Μία αρκετά περίεργη χρονιά διανύει η Γιουβέντους καθώς τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πολλά ενώ και σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα ψάχνει να βρει τον εαυτό της.

Την πίστη του στην ομάδα και την επιθυμία του να παραμείνει σ' αυτήν παρά τα πολλά ζητήματα εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Βόιτσεχ Σέζνι λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να δει τον εαυτό του σε άλλο σύλλογο και δεν ανησυχεί που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024.

"...Δεν ανησυχώ. Εστιάζω στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου σε άλλο σύλλογο πλην της Γιουβέντους, Το να μείνω εδώ με κάνει χαρούμενο και με παρακινεί..."

Πάντως, ο Σέζνι μόνο αδιάφορος δεν περνάει στα κορυφαία κλαμπ ειδικά μετά από τις εμφανίσεις του στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στο Κατάρ.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Πότερ καταρρέει και η Τσέλσι έχει λοκάρει στον επόμενο

Μέσι: Ο Κούμαν αφηγήθηκε απίστευτη ιστορία από την φυγή του Λίο το 2021

Γκρίλις: Υπογράφει "ηγεμονικά" συμβόλαια και γίνεται... Μπέκαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK