Γκρίλις: Υπογράφει "ηγεμονικά" συμβόλαια και γίνεται... Μπέκαμ

Άνευ προηγουμένου είναι τα συνολικά κέρδη του Τζακ Γκρίλις τόσο από το συμβόλαιο με τη Σίτι όσο και από τις εμπορικές συμφωνίες που έχει κάνει.

Manchester City's Jack Grealish gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 2, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Τζακ Γκρίλις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP PHOTO/RUI VIEIRA

Την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της έκανε η Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2021 με την απόκτηση του Τζακ Γκρίλις από την Μάντσεστερ Σίτι αντί 117.500.000 ευρώ.

Ο 27χρονος έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μάντσεστερ μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και αμοίβεται περίπου με 300.000 ευρώ την εβδομάδα.

Τα κέρδη του όμως δεν σταματούν εκεί καθώς ο σούπερ Τζακ έχει υπογράψει πολλές εμπορικές συμφωνίες οι οποίες του δίνουν αστρονομικά κέρδη.

Η συμφωνία μαμούθ που έχει υπογράψει με την PUMA του αποφέρει περίπου 10.000.000 ευρώ ετησίως ενώ πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και με την Gucci, η οποία θα του αποφέρει άλλο 1.000.000 ευρώ.

Στα σκαριά βρίσκεται και η συμφωνία με την μάρκα ξυραφιών Gilette, η οποία θέλει να τον προσθέσει στη συλλογή της μαζί με άλλες παγκόσμιες αθλητικές προσωπικότητες.

Όλα αυτά έχουν εκτοξεύσει τα συνολικά κέρδη του Άγγλου ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέρεται πλέον να βάζει στα ταμεία του συνολικά περίπου 750.000 ευρώ την εβδομάδα.

Η περίπτωση του Γκρίλις θυμίζει σε μεγάλο βαθμό αυτή του Ντέιβιντ Μπέκαμ ο οποίος όσο ήταν ποδοσφαιριστής έκανε ανάλογες εμπορικές συμφωνίες.

Διαβάστε Περισσότερα

Αντσελότι: Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Βραζιλίας, τι σκοπεύει να κάνει

Άστον Βίλα: Επιχείρησε να κάνει την "μεταγραφή του χειμώνα" αλλά χάλασε λόγω UCL

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ διάλεξε τον αντι-Ρονάλντο αλλά περιμένει κομβική εξέλιξη

News 24/7

24MEDIA NETWORK