Γιουβέντους: Η μυθική αποζημίωση του Αλέγκρι βάζει εμπόδια στην πιθανή επιστροφή του Ζιντάν

Το όνομα του Ζιντάν έχει βγει μπροστά για την Γιουβέντους αλλά δεν μοιάζει τόσο εύκολο λόγω του Μαξ Αλέγκρι.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane sits on the bench during a Spanish Copa del Rey soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Thursday, Feb. 6, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ζιζού όταν ήταν προπονητής της Ρεάλ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Αλέγκρι επέστρεψε στην Γιουβέντους το 2021 με συμβόλαιο έως το 2025. Τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα περίμεναν στη διοίκηση και μέρες τώρα ακούγεται έντονα η σκέψη αντικατάστασης του 55χρονου. Μάλιστα, ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει βγει μπροστά τις τελευταίες μέρες.

Πολλοί έχουν γράψει πως ο Ζιζού απέρριψε εκ νέου την προοπτική της Παρί Σεν Ζερμέν και περιμένει την Γιούβε να επιστρέψει στο Τορίνο και να δουλέψει εκεί ως προπονητής πια.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται και γράφεται...

Η Γιουβέντους για να τελειώσει με τον Αλέγκρι θα πρέπει να του πληρώσει μία εξαιρετικά μεγάλη αποζημίωση. Με δύο χρόνια στο συμβόλαιό του ο πρώην προπονητής της Μίλαν φέρεται να δικαιούται δύο ετήσιους μισθούς των 9 εκατ. ευρώ ο καθένας. Άρα, σύμφωνα με την Daily Mail ο Αλέγκρι θα πρέπει να πάρει 18 εκατ. ευρώ που το κλαμπ δεν θέλει να ρισκάρει τη συγκεκριμένη περιόδο να δώσει.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτός είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την Τσέλσι

Τ' αποδυτήρια της Μπάγερν σε κρίση, έκαναν "ντου" τα μεγάλα κεφάλια

Είναι σε δύσκολη θέση ο Τούχελ; Η Μπάγερν έχει ήδη την απάντηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK