Αυτός είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την Τσέλσι

Νάιγκελσμαν - Λουίς Ενρίκε φέρονται να βρίσκονται εκτός διεκδίκησης της θέσης του προπονητήτη της Τσέλσι. Άλλος πλέον το φαβορί.

FILE - Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London on Aug. 27, 2022. Boehly, who also owns the Beverly Hilton, is the owner of the Golden Globe Awards. The 80th annual Golden Globe Awards will take place on Tuesday, Jan. 10. (AP Photo/David Cliff, File)
Ο Τοντ Μπόελι AP PHOTO/DAVID CLIFF

Ο Τζουλιάν Νάιγκελσμαν και ο Λουίς Ενρίκε ήταν εκ των φαβορί για να κάτσει ένας από τους δύο στον πάγκο της Τσέλσι την επόμενη σεζόν. Εν τέλει -σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο- αμφότεροι για διαφορετικούς λόγους οι οποίοι δεν έχουν ξεκαθαριστεί αποτελούν παρελθόν από την κούρσα.

Τοπ διεκδικητής, πλέον, της ηλεκτρικής καρέκλας των Μπλε είναι ένας πρώην... Λονδρέζος, αλλά από τη σκοπιά της Τότεναμ. Ο λόγος για τον Μουαρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Αργεντινός συζητάει με τη διοίκηση της Τσέλσι και σύμφωνα με τα Μέσα στην Αγγλία έχει εντυπωσιάσει τον Τοντ Μπέλι με τον τρόπο που έχει παρουσιάσει το όραμά του για την ομάδα.

Κάτι οριστικό, πάντως, για την επόμενη μέρα στον πάγκο των Μπλε δεν υπάρχει μέχρι στιγμής. Θυμίζουμε πως και ο Κομπανί παίζει βάσει των ρεπροτάζ για τη θέση. Η Τσέλσι, βέβαια, φαίνεται να μην βιάζεται στην επιλογή του προπονητή έπειτα από το πανάκριβο ναυάγιο με τον Γκράχαμ Πότερ.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Ετοιμάζει πρόταση 150 εκατ. για την μεγάλη αποκάλυψη της χρονιάς

Φιρμίνο: Βόμβα! Έκλεισε στην Μπαρτσελόνα

Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Τεν Χαχ για αντι-Μαγκουάιρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK