Γιουβέντους: Καθυστερεί την ανανεώση "αστεριού" της που "γλυκοκοιτάζει" Premier League

Πώς δεν έχει ακόμα συζητήσει με την ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του ανέφερε σε δηλώσεις του ο άσος της Γιουβέντους, Αντριέν Ραμπιό.

Juventus' head coach Massimiliano Allegri directs his players during the Europa League play-off second leg soccer match between Nantes and Juventus FC at the La Beaujoire stadium, Thursday, Feb.23, 2023 in Nantes, western France. (AP Photo/Mathieu Pattier)
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους AP

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος για την ομάδα της Γιουβέντους καθώς δεν είναι λίγα τα συμβόλαια που εκπνέουν, ενώ και η ομάδα έχει να λύσει αρκετά οικονομικά ζητήματα.

Ένα από αυτά είναι και του Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος ανήκει στην ιταλική ομάδα από το 2019, μετά από την "ελευθερία" του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ιταλός ρωτήθηκε για το μέλλον του λέγοντας πως πρέπει, πριν αποφασίσει το οτιδήποτε, να συζητήσει με την ομάδα του,με τον γνωστό μεταγραφολόγο Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει πάντως πως ο ποδοσφαιριστής θέλει διακαώς να αγωνιστεί στην Premier League.

"... Δεν ξέρω αν θα υπογράψω νέο συμβόλαιο με την ομάδα και θα μείνω εδώ. Χρειάζεται πρώτα να συζητήσω με τον σύλλογο.."

Ο 28χρονος Ιταλός ποδοσφαιριστής έχει καταγράψει 35 συμμετοχές τη φετινή αγωνιστική περίοδο με την ιταλική ομάδα με 10 τέρματα και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πάντως, παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε τον Ραμπιό να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Παρί εν όψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Ο αρχηγός Έθαν άρχισε στα 16 του να "μιμείται" τις ενέργειες του Κιλιάν

Μπαρτσελόνα: Ανατροπή! Μετά το "ναυάγιο" με Ντεμπελέ ο Τσάβι εισηγήθηκε παραμονή "φευγάτου"

Βαλβέρδε: Δέχθηκε χυδαίο σχόλιο και γρονθοκόπησε στο πάρκινγκ παίκτη της Βιγιαρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK