Βαλβέρδε: Δέχθηκε χυδαίο σχόλιο και γρονθοκόπησε στο πάρκινγκ παίκτη της Βιγιαρεάλ

Τον Άλεξ Μπαένα της Βιγιαρεάλ φέρεται πως γρονθοκόπησε ο Φεντερίκο Βαλβέρδε μετά από σχόλιο του πρώτου για σοβαρό οικογενειακό θέμα που αντιμετώπισε ο Ουρουγουανός με τη γυναίκα του.

Real Madrid's Federico Valverde reacts after Villarreal's Jose Luis Morales scored his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 8, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε AP

Χαμός έγινε στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βιγιαρεάλ για το ισπανικό Πρωτάθλημα τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε εξωαγωνιστικό.

Η Ρεάλ κατάφερε να προηγηθεί με 2-1 στην αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ να κάνει την μεγάλη ανατροπή με 2-3 και να "παγώνει" το Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Μετά από την ολοκλήρωση του παιχνιδιού έλαβε χώρα ένα πρωτόγνωρο περιστατικό καθώς ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φεντερίκο Βαλβέρδε φέρεται πως περίμενε στο πάρκινγκ του γηπέδου τον Άλεξ Μπαένα για να τον χτυπήσει.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμά της η Marca, λέγοντας πως ο λόγος που ο Ουρουγουανός άσος των Μαδριλένων προχώρησε σ'αυτή την ενέργεια είναι επειδή ο Μπαένα φέρεται να ειρωνεύτηκε τον Βαλβέρδε για ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα που αντιμετώπισε με τη γυναίκα του.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποιο βίντεο που να μαρτυρά την ενέργεια του Βαλβέρδε αλλά σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα μάρτυρες στο περιστατικό ήταν αρκετά μέλη της αποστολής της Βιγιαρεάλ.

Η Βιγιαρεάλ ήρθε σε επαφή με τις αστυνομικές αρχές και αναμένεται η απόφαση του Μπαένα για το αν σκοπεύει να καταθέσει μήνυση για τη συγκεκριμένη ενέργεια ή όχι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τα οικονομικά ζόρια της Μπαρτσελόνα διώχνουν κορυφαίο παίκτη του Τσάβι

Προβληματισμένοι οι ποδοσφαιριστές στην Αγγλία με τον εθισμό τους στο snus

Ο "νέος Πέδρι" που θέλει η Μπαρτσελόνα κόστισε την Φενέρμπαχτσε 7.000 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK