Γιουβέντους: Ο Βλάχοβιτς έσβησε μία και καλή τον συναγερμό και διέψευσε τους πάντες

Σαν το σπίτι του δήλωσε πως νιώθει στη Γιουβέντους ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, διαψεύδοντας τα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Γιουβέντους: Ο Βλάχοβιτς έσβησε μία και καλή τον συναγερμό και διέψευσε τους πάντες
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς πανηγυρίζει με τη φανέλα της Γιουβέντους AP

Τον δεύτερο του χρόνο με τη φανέλα της Γιουβέντους διανύει ο Ντούσαν Βλάχοβιτς όντας και φέτος ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της επιθετικής γραμμής της ομάδας.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, στην "Μεγάλη Κυρία" αισθάνεται χαρούμενος και δεν του πέρασε ποτέ από το μυαλό να αποχωρήσει παρά το γεγονός πως δεν είχαν τέλος τα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται να έχει τάσεις φυγής εξαιτίας του κλίματος που επικρατούσε στο εσωτερικό της ομάδας.

Θυμίζουμε πως για τον Βλάχοβιτς έντονο ενδιαφέρον στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο εξέφρασε η Τσέλσι, βάζοντας μάλιστα μέσα στο deal και τον Ρομέλου Λουκάκου, με τη συμφωνία να μην προχωρά λόγω των αυξημένων απαιτήσεων της ιταλικής ομάδας.

Για τον Βλάχοβιτς η Γιουβέντους έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 83.000.000 ευρώ τον Γενάρη του 2022 ενώ τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο παίκτης έχει καταγράψει 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 5 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Κλόζε πλέον είναι προπονητής και βρίσκεται κοντά στον πάγκο ομάδας της β' κατηγορίας της Bundesliga

Η Γιουνάιτεντ πάει για το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του μεγάλου αντιπάλου του Κέιν αντί μόλις 17.5 εκατ. ευρώ

Πρώην άσος των Τσέλσι και Ατλέτικο λέει "αντίο" στο ποδόσφαιρο μετά από μία τετραετία στη Βραζιλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK