Πρώην άσος των Τσέλσι και Ατλέτικο λέει "αντίο" στο ποδόσφαιρο μετά από μία τετραετία στη Βραζιλία

Την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του έχει πάρει ο Φιλίπε Λουίς, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Από το 2019 αγωνίζεται στην Βραζιλία με τη φανέλα της Φλαμένγκο.

Πρώην άσος των Τσέλσι και Ατλέτικο λέει "αντίο" στο ποδόσφαιρο μετά από μία τετραετία στη Βραζιλία
Ο Φιλίπε Λουίς με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης AP

Τέλος στην πλούσια καριέρα του έχει αποφασίσει να βάλει ο Φιλίπε Λουίς,σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος, πλέον, Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έχει πάρει την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά από μία 4ετια στην Φλαμένγκο, κάτι που θα κάνει και επίσημο μετά και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως ο Φιλίπε Λουίς στο παρελθόν έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι ενώ υπήρξε και μέλος της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η θέση που έγινε γνωστός μπορεί να είναι αυτή του αριστερού μπακ αλλά έχει καταγράψει αρκετές συμμετοχές και ως στόπερ αλλά και ως αριστερός μέσος.

Μάλιστα, ο Φιλίπε Λουίς αποχωρεί από τα γήπεδα με μία, αν μη τι άλλο, πλούσια τροπαιοθήκη, η οποία, μεταξύ άλλων,περιλαμβάνει δύο Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και μία Premier League με την ομάδα της Τσέλσι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Μεγάλο αστέρι των μπλαουγκράνα "έγραψε" την Μπάγερν και οραματίζεται την αρχηγία

Γκρίνγουντ: Αυτές είναι οι δύο ισπανικές ομάδες που πολιορκούν τον Άγγλο

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα αποθέωσε το αστέρι των 75 εκατ. που επέστρεψε καλύτερο μετά τα πειράματα του Νάγκελσμαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK