Γιουβέντους στην αντεπίθεση: Τα ποσά της μεταγραφής του Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς

Στην Ιταλία υποστηρίζουν πως υπάρχει ντιλ ανάμεσα στην Γιουβέντους και την πλευρά του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς.

Serbia's Sergej Milinkovic-Savic stands during the playing of his country's national anthem before the UEFA Nations League soccer match between Serbia and Norway at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, June 2, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Ο Σάβιτς με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας (AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC)

Δεδομένη θεωρούν στην Ιταλία τη μετακίνηση του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς στην Γιουβέντους. Σύμφωνα με τους ρεπόρτερ στη γειτονική χώρα ο ποιοτικός Σέρβος μέσος το καλοκαίρι θα είναι παίκτης της Μεγάλης Κυρίας, πρώτα όμως από σεβασμό θ' ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Λάτσιο υπό όρους βέβαια.

Ο Σάβιτς φέρεται να τα έχει βρει με την Γιούβε για συμβόλαιο που θα του αποφέρει ετησίως 6.000.000 ευρώ συν μπόνους. Από εκεί και πέρα, όμως, θα συζητήσει με τους Λατσιάλοι μία τυπική ανανέωση συμβολαίου (εκπνέει το 2024) στο οποίο θα μπει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους το πολύ 50.000.000 ευρώ.

Η διοίκηση της Λάτσιο θα ήθελε 70.000.000 ευρώ, αλλά επειδή ο παίκτης θα μπει στον τελευταίο χρόνο της συμφωνίας του δύσκολα θα ρισκάρει να χάσει το κλαμπ και τα 40-50 εκατ. ευρώ που θα προσφέρει η Γιουβέντους για να σπάσει τη ρήτρα.

Διαβάστε περισσότερα

Formula 1: Μαξ Φερστάπεν ο πιο ακριβοπληρωμένος, ποιοι ακολουθούν

Ρονάλντο, καλλιτέχνης: Ζωγράφισε τον Πέπε κι έπεσε κάτω από τα γέλια

Αλεσάντρο Μάτρι: Το ομορφόπαιδο του ιταλικού ποδοσφαίρου θα συνεχίζει να παίζει μπάλα στα τοπικά

News 24/7

24MEDIA NETWORK