Γκάφα του FourFourTwo με την Εθνική

Κώστας Κατσουράνης, Κώστας Μήτρογλου, Γιώργος Σαμαράς, Γιώργος Καραγκούνης, Χοσέ Χολέμπας και ακόμη ένα πρόσωπο φιλοξενούνται στο αφιέρωμα του FourFourTwo για την Εθνική ομάδα. Ερώτημα: Ποιο είναι;

Γκάφα του FourFourTwo με την Εθνική

Η ιστοσελίδα του γνωστού περιοδικού ετοίμασε αφιέρωμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα (και σε όλες τις φιναλίστ) ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, ωστόσο δεν έδωσε τη δέουσα προσοχή στη βασική φωτογραφία του θέματος.

Στην εν λόγω φωτογραφία, όπου ποζάρουν οι Κώστας Κατσουράνης, Κώστας Μήτρογλου, Γιώργος Σαμαράς, Γιώργος Καραγκούνης, Χοσέ Χολέμπας, υπάρχει ακόμη ένα άτομο που διαφέρει από τους υπόλοιπους επειδή φοράει γαλάζια εμφάνιση αντί για λευκή. Α ναι κι επειδή δεν είναι διεθνής!

Γκάφα του FourFourTwo με την Εθνική

Το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι νεαρός ποδοσφαιριστής που διακρίθηκε στον ελληνικό τελικό του "The Chance", ενός διεθνούς τουρνουά της Nike για την αναζήτηση ποδοσφαιρικών ταλέντων και συμμετείχε στα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας της Εθνικής ομάδας.

Πρόκειται για τον Χρήστο Πασχαλάκη, ο οποίος ταξίδεψε στην Αγγλία για το Nike Chance Global Showcase, κέρδισε τη διοργάνωση και τον περασμένο χειμώνα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ξάνθη. Εκείνος παρέδωσε τη νέα φανέλα στον Γιώργο Καραγκούνη κι εν συνεχεία φωτογραφήθηκε με τους διεθνείς.

Γκάφα του FourFourTwo με την Εθνική
ELIAS JOIDOS PHOTOGRAPHY

Ο Χρήστος Πασχαλάκης με τον Γιώργο Καραγκούνη και τη νέα εμφάνιση

Διαβάστε ακόμη:

Το ESPN βάφτισε την Εθνική μας... ΣΤΗΠΙΚΙ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK