"Γκαντέμης" ο διαιτητής στο Ολυμπιακός - Παρτιζάν

Οι ελληνικές ομάδες δοκιμάζονται στα ευρωπαϊκά κύπελλα και ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στα ματς. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Ολυμπιακός-Παρτιζάν δεν αφήνει πολλά περιθώρια, παρ'ολα αυτά ο Χαβιέρ Εστράδα που ορίστηκε για τη ρεβάνς δεν είναι... γουρλής με τους Έλληνες.

"Γκαντέμης" ο διαιτητής στο Ολυμπιακός - Παρτιζάν

Η ΑΕΚ θα κυνηγήσει το... θαύμα στη Μόσχα για να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 του ΟΑΚΑ από την ΤΣΣΚΑ, διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπενουά Μιγιό από τη Γαλλία που η πρώτη και τελευταία φορά-μέχρι την Τετάρτη (2/8)-εμπλοκή του σε ματς ελληνικών συμφερόντων ήταν για τα προκριματικά του Euro U-19, Ελλάδα-Αγγλία που οι Βρετανοί μας είχαν κερδίσει 2-0.

Βοηθοί: Ζουλιέν Πακέλι, Στεφάν Λούζι. Τέταρτος:Στεφάν Γιοκέμ.

Προϋπηρεσία με ελληνικές ομάδες έχει ο Χαβιέρ Εστράδα που ορίστηκε για να είναι ο "ανώτερος άρχοντας" στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Ισπανός διαιτητής έχει σφυρίξει τρεις φορές τον ΠΑΟΚ, χωρίς οι Θεσσαλονικείς να πάρουν νίκη κόντρα στους Σάλκε (3-0 στην Τούμπα), Άγιαξ (1-1- στην Τούμπα) και Γκαμπάλα (0-0 στο Αζερμπαϊτζάν). Επίσης, έχει διαιτητεύσει και φιλική ήττα της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στην Ισλανδία με 3-2.

Βοηθοί: Μιγκέλ Μαρτίνεθ, Φρανθίσκο Μαρτίν. Τέταρτος: Ιγκνάσιο Ιγκλέσιας Βιγιανουέβα.

Στο Μπακού, ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να προσπεράσει το εμπόδιο της Γκαμπάλα με διαιτητή τον Άγγλο, Κρέιγκ Πόσον. Ο συγκεκριμένος είχε διευθύνει το Ελλάδα-Ολλανδία U-19 με το ματς να λήγει στο 0-0.

Βοηθοί: Λι Μπετς, Άνταμ Ναν. Τέταρτος: Κέβιν Φρεντ.

O Ιβάιολο Στογιάνοφ από τη Βουλγαρία θα σφυρίξει την Πέμπτη (3/2) στην Τούμπα τη ρεβάνς του 1-1 του ΠΑΟΚ με την Ολιμπίκ. Η τελευταία φορά που ο Ιβάιλο ήταν ο “ανώτερος άρχοντας” σε ματς ελληνικής ομάδας ήταν με τους μικρούς του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Παρί στο Champions League των μικρών.

Βοηθοί: Ίβο Κόλεφ, Βέσελιν Ντομπριγιάνοφ. Τέταρτος: Στεφάν Αποστόλοφ.

Όσον αφορά το ματς στη Νέα Σμύρνη για το Πανιώνιος-Μακάμπι Τελ Αβίβ ορίστηκε ο Φιλανδός, Βίλε Νεβλάινεν. O συγκεκριμένος ρέφερι δεν έχει... ελληνικό παρελθόν στην καριέρα του.

Βοηθοί: Μίκο Αλάκαρε, Μίκα Λάμπου.. Τέταρτος: Ντένις Αντάμο.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

News 24/7

24MEDIA NETWORK