Γκάρεθ Μπέιλ: Δεύτερη κρούση από ομάδα 3ης κατηγορίας στην Αγγλία για επιστροφή του Ουαλού

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είχε μία δεύτερη επαφή με ομάδα από την 3η κατηγορία Αγγλίας, την Ρέξαμ, η οποία επιθυμεί να πείσει τον Ουαλό να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο.

FILE - Wales' Gareth Bale runs during the World Cup group B soccer match between England and Wales, at the Ahmad Bin Ali Stadium in Al Rayyan , Qatar, Tuesday, Nov. 29, 2022.  The post-Gareth Bale era looked particularly daunting for Wales. A principality with a population of 3 million needed to replace its best ever player, a Real Madrid great, once the most expensive signing in soccer history. But the Welsh maybe neednt have worried because they are on the brink of qualifying for another major tournament. (AP Photo/Frank Augstein, File)
(AP Photo/Frank Augstein, File) AP

Μπορεί ο Γκάρεθ Μπέιλ να κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια τον Ιανουάριο του 2023, ωστόσο μία ομάδα που εξασφάλισε φέτος την συμμετοχή της στην 3η κατηγορία Αγγλίας, η Ρέξαμ επικοινώνησε για δεύτερη φορά -μετά από έναν χρόνο- με τον ατζέντη του προκειμένου να πείσει τον πρώην αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης να επιστρέψει.

Η Ρέξαμ επιχείρησε να κάνει μία ιδιαίτερη πρόταση στον Μπέιλ, προτείνοντας ορισμένους όρους προκειμένου να ενισχύσει της πιθανότητες επίτευξης συμφωνίας. "Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ακόμα τεχνικά διαθέσιμος. Τον παρακάλεσα πέρυσι να έρθει και τώρα θέλω απλά να του πω ότι η προσφορά είναι ακόμα στο τραπέζι", δήλωσε ο συνιδιοκτήτης ΜακΕλχένι.

"Τον αφήνουμε να παίζει γκολφ όποτε θέλει. Εφόσον έρχεται για προπόνηση μερικές φορές την εβδομάδα, θα δούμε πώς θα τον εντάξουμε στην ομάδα"

Μένει να φανεί πως ο Μπέιλ και ο ατζέντης του, Τζόναθαν Μπαρνέτ, θα αντιδράσουν σε αυτό το κάλεσμα, καθώς έχουν ήδη ξεκαθαρίσει στο παρελθόν ότι ο Ουαλός έχει ήδη πετύχει όλα όσα ήθελε να πετύχει στην καριέρα του.

Να σημειωθεί πως η Ρέξαμ απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας διότι στο τιμόνι του συλλόγου βρίσκεται ο γνωστός χολιγουντιανός ηθοποιός, Ράιαν Ρέινολντς. Από τότε που ανέλαβε την ομάδα την βοήθησε να πετύχει δύο διαδοχικές ανόδους, ενώ πλέον ο σύλλογος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Γ κατηγορία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK