Γκάρεθ Μπέιλ: Ο Ουαλός ανοίγει "μπαρ το γκολφάδικο" και τον κυνηγάνε οι γείτονες

Ο Μπέιλ εκτός από ποδοσφαιριστής, ακόμα, είναι και επιχειρηματίας. Ο Ουαλός ανοίγει "γκολφάδικο" στο Μπρίστολ της Αγγλίας, αλλά οι γείτονες είναι κατά και τον κυνηγάνε.

FILE - Wales' Gareth Bale reacts after the UEFA Nations League soccer match between Wales and Poland at the Cardiff City Stadium in Cardiff, Wales, Sunday, Sept. 25, 2022. (AP Photo/Frank Augstein, File)
Ο Γκάρεθ Μπέιλ AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN, FILE

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ποδοσφαιριστής, ακόμα, αλλά ποτέ δεν έκρυψε τη μεγάλη του αγάπη για το γκολφ. Με βάση το πάθος του για το συγκεκριμένο σπορ, ο Ουαλός κάνει και επιχειρηματικές κινήσεις εκτός ποδοσφαίρου. Ο παίκτης των Λος Άντζελες Γκάλαξι έχει ανοίξει στο Κάρντιφ ένα "μπαρ - γκολφάδικο" και θα επεκτείνει τη δραστηριότητά του στο Μπρίστολ της Αγγλίας.

Ωστόσο, το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα δεν είναι ευπρόσδεκτο στους γείτονες που ζουν κοντά στο "μπαρ - γκολφάδικο" το οποίο θα κάνει όπενινγκ στις 9 Δεκεμβρίου. Οι άνθρωποι της περιοχής κυνηγάνε τον Μπέιλ γιατί θεωρούν πως τέτοιου είδους καταστήματα θα φέρουν φασαρία και μπελάδες στη γειτονιά τους.

Για το θέμα έχουν γίνει και δημόσιες τοποθετήσεις που με αυστηρό τρόπο τονίζουν πως το μαγαζί πρέπει να φύγει από την περιοχή: "Με κάθε μπαρ που ανοίγει η φασαρία και η αντικοινωνική συμπεριφορά στη γειτονιά γίνεται χειρότερη" είπε σε βρετανικό Μέσο ο Ντέιβιντ Μέιρ που δραστηριοποιείται ως επικεφαλής ενεργειών για το καλό της γειτονιάς που ανοίγει η επιχείρηση του Ουαλού.

Διαβάστε περισσότερα

Champions League: Επίσημο! Αυτή είναι η χειρότερη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης

Ο Κβαρατσχέλια κατέστρεψε τον Άρνολντ με τη σακούλα της χρονιάς

Μπαρτσελόνα: Και ξαφνικά Μίκελ Αρτέτα

News 24/7

24MEDIA NETWORK