Γκατούζο: "Ακόμη και με τις δυσκολίες, θα επέλεγα και πάλι ΟΦΗ"

Ο Τζενάρο Γκατούζο αποκάλυψε πως δεν έχει μετανιώσει που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε. Διαβάστε τι σχολίασε για την πορεία της Μίλαν.

Γκατούζο: "Ακόμη και με τις δυσκολίες, θα επέλεγα και πάλι ΟΦΗ"
INTIME SPORTS

Ο Τζενάρο Γκατούζο σε συνέντευξή που παραχώρησε στη Mediaset, τόνισε πως πήρε μαθήματα από την εμπειρία του ΟΦΗ, ενώ προέβλεψε δύσκολη την κατάκτηση τίτλων από τη Μίλαν, δεδομένης της οικονομικής κρίσης στην Ιταλία που επηρεάζει άμεσα και τους "ροσονέρι".

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζενάρο Γκατούζο:

Για τον ΟΦΗ: "Ακόμη και γνωρίζοντας τις δυσκολίες του ΟΦΗ, θα το έκανα πάλι. Είναι κάτι που μαθαίνεις στο γήπεδο, όχι στα βιβλία. Δεν έχω ένα συγκεκριμένο μοντέλο προπονητικής, έχω πάρει κάτι από όλους του προπονητές μου. Αλλά, έχω το σκεπτικό μου, τον χαρακτήρα μου."

Για τη Μίλαν: "Οι οπαδοί της Μίλαν θα είναι πάντα ευγνώμονες στην οικογένεια Μπερλουσκόνι και στον μίστερ Γκαλιάνι για όλες τις προσπάθειες που έχουν κάνει, προκειμένου η ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Τώρα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη περίοδο, εξαιτίας της κρίσης. Θέλουμε να κερδίσουμε πρωταθλήματα, αλλά χωρίς λεφτά το βλέπω δύσκολο."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK