Γκατούζο: "Είδα μια ομάδα που πολέμησε"

Ο Τζενάρο Γκατούζο τόνισε ότι ο ΟΦΗ "πολέμησε" κόντρα στην Καλλονή, ενώ παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στον Αντρέα Μανουσάκη για την υπόθεση των Ιταλών επενδυτών.

Γκατούζο: "Είδα μια ομάδα που πολέμησε"
INTIME SPORTS

"Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για το παιχνίδι. Όταν χρειάζεται να κάνω παρατηρήσεις, το κάνω. Σήμερα είδα μια ομάδα που πολέμησε, στα δύο τελευταία ματς χάσαμε 5 βαθμούς όπου με τον Λεβαδειακό και τον Εργοτέλη αλλά κάναμε λάθη που τα πληρώσαμε με Λεβαδειακό, Καλλονή. Δυσκολεύομαι πραγματικά να σχολιάσω αυτό το παιχνίδι, το σημαντικό είναι ότι μετράει το αποτέλεσμα.

Η Καλλονή έχει 20 βαθμούς, τον δυσκολέψαμε δεν έκανε επιθέσεις μόνο όταν μείναμε με 10 παίκτες μπόρεσε να κάνει κάτι. Ξέρω ότι δεν είμαστε μια ομάδα που δεν έχει μεγάλα ονόματα αλλά αυτή είναι η ομάδα μας", είπε για την αναμέτρηση ο Ιταλός τεχνικός.

Αναφερόμενος στην παρουσία των Ιταλών επενδυτών, ο Τζενάρο Γκατούζο επεσήμανε: "Για αυτό το θέμα ασχολείται ο πρόεδρος, γνωρίζω ότι ήρθαν, ρωτήστε εκείνον".

Για τη συνέχεια και τα τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου τόνισε: "Δεν νομίζω ότι θα επιστρέψει κανένας από τους τραυματίες, αν επιστρέψει κάποιος αυτός είναι ο Φαζός. Αυτό που μετράει είναι να κερδίσουμε το Σάββατο. Είναι ένα δυνατό ματς και πρέπει να το κερδίσουμε. Μερεμπασβίλι, Λαμπρόπουλος παίζουν στο κέντρο και αυτό τα λέει όλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK