Γκατζολάρι: "Αξίζαμε κάτι καλύτερο"

Το μεγάλο διάστημα αποχής από τις νίκες και η ατυχία στέρησαν από την Ξάνθη μία υψηλότερη θέση στη βαθμολογία, σύμφωνα με τον Λάζαρο Γκατζολάρι.

Γκατζολάρι: "Αξίζαμε κάτι καλύτερο"

Ο 19χρονος μέσος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ακριτικής ομάδας, αναφέρθηκε στην πορεία του ίδιου και της SKODA, εκφράζοντας την επιθυμία να καθιερωθεί σύντομα σε αυτήν.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε ο Λάζαρος Γκατζολάρι:

Η φετινή σεζόν έχει τελειώσει και στον βαθμολογικό πίνακα SKODA Ξάνθη βρέθηκε στην 11η θέση. Θεωρείς ότι αυτή αντικατοπτρίζει τις προσπάθειες της ομάδας;

"Πιστεύω πως όχι. Μετά το άτυχο ξεκίνημα στις πρώτες αγωνιστικές, στην συνέχεια ήμασταν αήττητοι για 10 παιχνίδια και μαζέψαμε αρκετούς βαθμούς. Στον β’ γύρο δεν τα πήγαμε πολύ καλά, δεν μας ήθελε και η τύχη και πιστεύω ότι το σερί χωρίς νίκη μας κράτησε τόσο χαμηλά. Γενικά, πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο".

Μετά από 1,5 χρόνο με την ομάδα Νέων, από φέτος προπονείσαι με την SKODA Ξάνθη...

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο κι αυτό πιστεύω πως είναι το όνειρο κάθε νεαρού παίκτη που προέρχεται από τις Ακαδημίες. Με πολύ δουλειά και όρεξη θα προσπαθήσω σκληρά να καθιερωθώ στην SKODA Ξάνθη".

Πώς θα χαρακτήριζες τη φετινή χρονιά σε προσωπικό επίπεδο;

"Ξεκίνησα με πολύ όρεξη και είχα ακολουθήσει την ομάδα στα φιλικά που έδωσε στην Κύπρο. Ήθελα πολύ να πάρω ευκαιρίες αλλά ήρθε αυτός ο τραυματισμός (σ.σ. οστικό οίδημα) που με κράτησε πολύ πίσω. Πραγματοποίησα επέμβαση τον Δεκέμβρη, αλλά τώρα είμαι καλά και επανέρχομαι σε αγωνιστικά επίπεδα. Θα την χαρακτήριζα άτυχη, αλλά είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό".

Οι σκέψεις σου για το μέλλον ποιες είναι;

"Θα παλέψω για να καθιερωθώ στην SKODA Ξάνθη και ευελπιστώ να το πετύχω σύντομα".

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής υπάρχουν αρκετοί παίκτες. Πόσο δύσκολος είναι ο ανταγωνισμός για έναν ποδοσφαιριστή που έχει έρθει από τις Ακαδημίες και ανταγωνίζεται παίκτες επιπέδου Super League;

"Ανταγωνισμός υπάρχει σε κάθε τομέα της ζωής. Μόνο που βρίσκομαι σε ομάδα της Super League νομίζω ότι ήδη είναι ένα μεγάλο βήμα. Είμαι εδώ για να αποδείξω ότι αξίζω αυτή την ευκαιρία".

Η SKODA Ξάνθη τα τελευταία χρόνια έχει δώσει πολλές ευκαιρίες σε παιδιά που προέρχονται από την ομάδα Νέων της...

"Είναι καλό που η SKODA Ξάνθη αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την Ακαδημία της και είναι μία δικαίωση και για όλους αυτούς που δουλεύουν σκληρά στα μικρότερα τμήματα. Νομίζω ότι οι Ακαδημίες της SKODA Ξάνθη είναι ίσως η πιο σωστή επιλογή για ένα νέο παίκτη, αν αναλογιστεί κανείς, το γεγονός πως υπάρχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές των Κ20 στο ρόστερ της".

Ποια στοιχεία πιστεύεις ότι μπορούν να κάνουν την διαφορά σε έναν παίκτη της μεσαίας γραμμής;

"Το μυαλό, να "βλέπει γήπεδο" και η τεχνική".

News 24/7

24MEDIA NETWORK