Γκουαρδιόλα: "Δεν φεύγεις από την Μπαρτσελόνα χωρίς πληγές"

Την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα θυμάται ακόμη ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία του κάποια στιγμή στην καριέρα του να προπονήσει σε διεθνές επίπεδο.

Γκουαρδιόλα: "Δεν φεύγεις από την Μπαρτσελόνα χωρίς πληγές"

"Δεν φεύγεις από την Μπαρτσελόνα χωρίς πληγές". Με αυτήν τη δήλωση, ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην αποχώρησή του από τους "μπλαουγκράνα" το 2012. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου είπε: "Το γεγονός πως άφησα την Μπαρτσελόνα πάντα πονάει. Έφυγα από το σύλλογο γιατί κουράστηκα. Δεν ήταν λάθος κανενός. Ήταν απλά η στιγμή".

Όσο για το έργο του στους Βαβαρούς είπε: "Η πίεση δεν έχει να κάνει με το να κερδίζεις, αλλά με το να διατηρηθείς. Ο Ντελ Μπόσκε το είπε με τον καλύτερο τρόπο. Εμείς σκεφτόμαστε τους παίκτες κι αυτοί τον εαυτό τους. Η ομάδα είναι σαν ορχήστρα όπου κάθε ένας πρέπει να αποδεχθεί ένα ρόλο. Η υπέρτατη πρόκληση είναι να τιθασεύσεις τα εγώ" .

Τέλος, ο 43χρονος εξέφρασε την επιθυμία του να προπονήσει κάποια στιγμή στην καριέρα του σε διεθνές επίπεδο. "Κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο κόσμος έρχεται σε αδιέξοδο. Θα ήθελα να το βιώσω κι εγώ. Ελπίζω πως κάποιος θα με θέλει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK