Γκουαρντιόλα vs Μπάγερν

Συνολικά επτά παίκτες δεν νιώθουν ευχαριστημένοι αυτή τη στιγμή στη Μπάγερν Μονάχου, με τις ευθύνες να βαραίνουν κυρίως τον προπονητή της ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα και τις επιλογές του. Διαβάστε ποιοι και γιατί σκέφτονται το μέλλον τους μακριά από το Μόναχο.

Γκουαρντιόλα vs Μπάγερν

Αναβρασμός επικρατεί στα αποδυτήρια της Μπάγερν Μονάχου, μιας και μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από την Ρεάλ Μαδρίτης, πολλοί από τους παίκτες της ομάδας δεν ένιωσαν ικανοποιημένοι με τις τακτικές που ακολούθησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στο παιχνίδι.

Η τακτική του τίκι-τάκα που εφαρμόζει ο Γκουαρντιόλα στην βαυαρική ομάδα, δεν φαίνεται να έχει και πολλούς οπαδούς στα αποδυτήρια του συλλόγου. Οι περισσότεροι παίκτες θεωρούν πως με αυτό τον τρόπο η ομάδα τους δεν εκμεταλλεύεται πλήρως της δυνατότητες της, ενώ το ποδόσφαιρο της γίνεται αργό και προβλέψιμο.

Ο πρώτος που είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του λόγω της μικρής συμμετοχής του στην πρώτη ομάδα και της επιλογής του προπονητή του να τον αφήνει συχνά εκτός, ήταν ο Τόνι Κρόος. Ο Γερμανός μάλιστα δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι, με το όνομά του να εξετάζεται έντονα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακολούθησε ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος βλέπει αβέβαιο το μέλλον του στο Μόναχο, λόγω του ερχομού του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι το καλοκαίρι. Ο Μάριο Γκέτσε, ο ποδοσφαιριστής που στοίχισε στη Μπάγερν 37 εκατομμύρια ευρώ την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, είναι ο επόμενος στη λίστα με τους δυσαρεστημένους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της γερμανικής Kicker, ο Τόμας Μίλερ δεν είναι ούτε κι αυτός ευχαριστημένος αυτή την περίοδο με τη ζωή του στο Μόναχο και ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες. Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται κοντά σε μια πιθανή μετακόμισή του στο Μάντσεστερ και τη Γιουνάιτεντ, όπου νέος προπονητής θα είναι, εκτός απροόπτου, ο Λουίς Φαν Χαλ, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις.

Παράλληλα, το γερμανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για άλλους τρεις παίκτες εκτός του Μίλερ που έχουν πρόβλημα αυτή τη στιγμή στη Μπάγερν κι αυτοί είναι οι Χάβι Μαρτίνεθ, Φρανκ Ριμπερί και Μπάστιαν Σβάινστάιγκερ.

Γκουαρντιόλα vs Μπάγερν

Όσον αφορά τον Πεπ Γκουαρντιόλα, στον οποίο ασκήθηκε δριμεία κριτική από το γερμανικό τύπο μετά τον αποκλεισμό της ομάδας τους από τη Ρεάλ, δήλωσε πως "το μέλλον μου βρίσκεται στα χέρια της Μπάγερν".

Διαβάστε ακόμα:

Γκέτσε: "Δεν είμαι χαρούμενος"

"Η Ρεάλ ξεφτίλισε τον Γκουαρδιόλα!"

Πεπ και Ζοζέ: Ευτυχώς απέτυχαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK