Γκρανέρο: "Δικαιούμασταν πολλά περισσότερα"

Στην ατυχία απέδωσε το γεγονός ότι η Βέροια δεν νίκησε την Καλλονή ο Χοσέ Γκρανέρο, ο οποίος υπογράμμισε ότι δεν έχει κανένα απολύτως παράπονο από τους παίκτες του.

Γκρανέρο: "Δικαιούμασταν πολλά περισσότερα"
INTIME SPORTS

"Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Είχαν πάθος και ένταση. Παρότι δεν κερδίσαμε, σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδι μας. Το πρόβλημα είναι ότι οι αντίπαλοι μας κάνουν γκολ με μισή ευκαιρία και εμείς πρέπει να κάνουμε πολλές φάσεις για να φτάσουμε σε κάποιο τέρμα. Δικαιούμασταν πολλά περισσότερα από το σημερινό παιχνίδι, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Μέχρι το τέλος παίζαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο", είπε αρχικά ο τεχνικός της Βέροιας.

Ερωτηθείς για τον ανορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης της ομάδας του, ο Χοσέ Γκρανέρο απάντησε: "Γνωρίζετε ότι η φιλοσοφία μου είναι να παίζω με τη μπάλα κάτω και με πολλές συνεργασίες, αλλά σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ δύσκολο να γίνει αυτό. Όσες φορές πήγαμε να αλλάξουμε πάνω από 2-3 μπαλιές γινόταν κάποιο λάθος και κινδυνεύαμε να βρεθούμε εκτεθειμένοι σε αντεπίθεση του αντιπάλου. Αναγκαστικά καταφύγαμε σε γεμίσματα της μπάλας".

Αναφορικά με την υπόθεση Γεωργιάδη τόνισε: "Ο παίκτης επανήλθε στην ομάδα, αφού ζήτησε συγγνώμη για την ενέργειά του, τόσο από το προπονητικό τιμ όσο και από τους συμπαίκτες του. Έμεινε καιρό εκτός ομάδας αλλά θα πάρει μια δεύτερη ευκαιρία".

Κληθείς να σχολιάσει το θέμα των μεταγραφών, ο Χοσέ Γκρανέρο επεσήμανε: "Έχω δώσει εδώ και καιρό μια λίστα στη διοίκηση και περιμένω την υλοποίηση όσων συζητήσαμε. Ο Παναγιωτούδης έφυγε, ο Τσιάμης φεύγει και αυτή την εβδομάδα περιμένουμε κι άλλες αποχωρήσεις. Δεν μπορούμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις με τόσα άτομα. Θα φύγουν αρκετοί παίκτες και θα έρθουν λίγοι αλλά ποιοτικοί που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε νεότερα".

Για τον αποκλεισμό του Νικολάο Ντουμίτρου, τέλος, είπε: "Ο Ντουμίτρου είχε μια ενόχληση στον τετρακέφαλο και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK