Γκρίνγουντ: Αυτές είναι οι δύο ισπανικές ομάδες που πολιορκούν τον Άγγλο

Τον Μέισον Γκρίνγουντ έχουν ψηλά στη λίστα τους τόσο η Βαλένθια όσο και η Ρεάλ Σοσιεδάδ σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή της η SUN.

Γκρίνγουντ: Αυτές είναι οι δύο ισπανικές ομάδες που πολιορκούν τον Άγγλο
Ο Μέισον Γκρίνγουντ με τη φανέλα της Χετάφε AP

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του Μέισον Γκρίνγουντ στη Χετάφε καθώς μετά από τις πρώτες 11 συμμετοχές έχει 4 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η SUN, οι εμφανίσεις του Γκρίνγουντ έχουν ταρακουνήσει, πέρα από αγγλικές, και αρκετές ισπανικές ομάδες, οι οποίες δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της χρονιάς να προσεγγίσουν την Γιουνάιτεντ και να προσπαθήσουν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ο λόγος για τις Βαλένθια και Ρεάλ Σοσιεδάδ οι οποίες έχουν στα ραντάρ τους τον παίκτη και παρακολουθούν από πρώτο χέρι τις εμφανίσεις του με την Χετάφε.

Θυμίζουμε πως ο δανεισμός του Γκρίνγουντ εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, με την Γιουνάιτεντ να έχει τη δυνατότητα να διακόψει τη συμφωνία όποτε και αν το επιθυμεί.

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" είναι θετικοί στην πώληση του ποδοσφαιριστή καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 και σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα φέρεται πως επιθυμούν για την πώλησή του ένα ποσό κοντά στα 25.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάρτσα ετοιμάζεται για άλλη μία πώληση παίκτη που ο Τσάβι έστειλε άρον άρον δανεικό στην Ολλανδία

Ο Κβαρατσχέλια συστήθηκε στο κοινό της Ρεάλ και επιθυμεί να ζήσει το όνειρο

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα αποθέωσε το αστέρι των 75 εκατ. που επέστρεψε καλύτερο μετά τα πειράματα του Νάγκελσμαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK