Ο Κβαρατσχέλια συστήθηκε στο κοινό της Ρεάλ και επιθυμεί να ζήσει το όνειρο

Την επιθυμία του Κβίτσα Κβαρατσχέλια να αγωνιστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο πατέρας του, μετά από την ολοκλήρωση του παιχνιδιού της Νάπολι με την ισπανική ομάδα.

Ο Κβαρατσχέλια συστήθηκε στο κοινό της Ρεάλ και επιθυμεί να ζήσει το όνειρο
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια με τη φανέλα της Νάπολι AP

Με τη Ρεάλ Μαδρίτης κοντραρίστηκε η Νάπολι για τους ομίλους του Champions League, σε μία αναμέτρηση όπου ο νεαρός Παζ λύτρωσε τους μερένχες και μαζί με τον, για άλλη μία φορά, MVP, Τζουντ Μπέλιγχαμ, έδωσαν την πρώτη θέση στην ομάδα.

Τα βλέμματα στην αναμέτρηση δεν κέντρισαν μόνο τα αστέρια της Ρεάλ αλλά και αυτά της Νάπολι, με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια να είναι ένα εξ αυτών εξαιτίας και της εντυπωσιακής του εξέλιξης από τότε που εντάχθηκε στην ιταλική ομάδα.

Ο νεαρός Γεωργιανός έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρεάλ στο μέλλον καθώς αποτελεί ένα από τα μεγάλα του όνειρα, κάτι που αποκάλυψε σε δηλώσεις του και ο πατέρας του.

"...Ο Κβίτσα πάντα ονειρευόταν και συνεχίζει να ονειρεύεται να παίξει με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι σίγουρος γι΄αυτό. Για τον Κβίτσα, το να παίξει κόντρα στη Ρεάλ είναι ξεχωριστό. Στην οικογένειά μου όλοι είναι υποστηρικτές της Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός από εμένα..." ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Μπάντρι Κβαρατσχέλια.

Θυμίζουμε πως ο Κβαρατσχέλια μετακόμισε στη Νάπολι το καλοκαίρι του 2022 αντί του ποσού των 13.000.000 ευρώ και υπέγραψε 5ετες συμβόλαιο συνεργασίας, με τον πρόεδρο Ντε Λαουρέντις να σκοπεύει άμεσα να αναπροσαρμόσει τους όρους του συμβολαίου του καθώς οι μνηστήρες είναι αρκετοί.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ανδρέας Σάμαρης αποχώρησε πρόωρα από την Κοριτίμπα και πήρε μαζί του και πρώην αστέρι της Ρεάλ

Αργεντινή: Ο Σκαλόνι πήρε απόφαση "βόμβα" για το μέλλον του, σύμφωνα με αργεντίνικο μέσο

Ο Σέρχιο Ράμος επανήλθε στα γκολ και έφτασε δύο θρύλους του Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK