Γκρίνγουντ: Ιταλική ομάδα θέλει να τον "αρπάξει" από την Χετάφε, τι προσφέρει στη Γιουνάιτεντ

Γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Μέισον Γκρίνγουντ έχει κάνει η Λάτσιο και πιέζει την Γιουνάιτεντ προκειμένου να διακόψει τον δανεισμό του με την Χετάφε και να τον εντάξει στο ρόστερ της με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γκρίνγουντ: Ιταλική ομάδα θέλει να τον "αρπάξει" από την Χετάφε, τι προσφέρει στη Γιουνάιτεντ
Ο Μέισον Γκρίνγουντ με τη φανέλα της Χετάφε AP

Εξαιρετική είναι η μέχρι στιγμής παρουσία του Μέισον Γκρίνγουντ με τη φανέλα της Χετάφε και μόνο λίγες δεν είναι οι ομάδες που τσεκάρουν διακριτικά την περίπτωσή του.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στη Χετάφε με μονοετή δανεισμό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους "Κόκκινους Διαβόλους" μάλιστα να πληρώνουν και το μεγαλύτερο μέρος του μισθού του και να διατηρούν το δικαίωμα παύσης του δανεισμού οποτεδήποτε μέσα στη σεζόν.

Αυτό το "παραθυράκι" θέλει να εκμεταλλευτεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα η Λάτσιο, η οποία εκδήλωσε έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο χωρίς όμως να προχωρήσει το deal.

Η ιταλική ομάδα σχεδιάζει τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και έπειτα την υποχρεωτική αγορά του αντί του ποσού των 15.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε την Γιουνάιτεντ να κοστολογεί τον παίκτη περίπου με 25.000.000 ευρώ, ποσό που μέχρι στιγμής δεν φέρεται κάποια ομάδα να είναι διατεθειμένη να καταβάλει.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νιούκαστλ: Ο Κάριους ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή μετά τον μοιραίο τελικό του 2018

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ τρέλανε την Ευρώπη με τις επιδόσεις της κι έγραψε ιστορία

Η Γιουνάιτεντ στέλνει δανεικό παίκτη που κόστισε 39 εκατ. και ο Τεν Χαχ έχει βάλει μόλις 21 λεπτά

News 24/7

24MEDIA NETWORK