Η Ρεάλ Σοσιεδάδ τρέλανε την Ευρώπη με τις επιδόσεις της κι έγραψε ιστορία

Στην πρώτη θέση του ομίλου της στο Champions League τερμάτισε η Ρεάλ Σοσιεδάδ διατηρώντας μάλιστα το αήττητο κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ τρέλανε την Ευρώπη με τις επιδόσεις της κι έγραψε ιστορία
Ο Τακεφούσα Κούμπο με τον Κάρλος Αουγκούστο AP

Την ξέφρενη πορεία της σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που έχει ξεκινήσει από την περασμένη σεζόν, συνεχίζει η Ρεάλ Σοσιεδάδ, καταφέρνοντας αυτή τη φορά ένα σπουδαίο επίτευγμα.

Συγκεκριμένα, η ισπανική ομάδα κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση του ομίλου της στο Champions League καταφέρνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της καθώς διατήρησε το αήττητο με 3 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες σε 6 παιχνίδια.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως αυτό το πέτυχε έχοντας στον όμιλό της την φιναλίστ του τελικού της προηγούμενης διοργάνωσης, Ίντερ αλλά και την Μπενφίκα, ομάδα με σπουδαίο παρελθόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Θυμίζουμε πως η Σοσιεδάδ παράλληλα βρίσκεται και στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της LaLiga ενώ με την παρουσία της αναμένεται στο άμεσο μέλλον να λάβει στα χέρια της ουκ ολίγες προτάσεις από ομάδες από το πάνω ράφι, με μία 5αδα ποδοσφαιριστών της ήδη να απασχολεί αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάγερν πήρε τον Σαραγόσα και βάζει πωλητήριο σε μεγάλο αστέρι της

Η Γιουνάιτεντ βίωσε ιστορικό αποκλεισμό αλλά ο Τεν Χαχ συνέχισε τον χαβά του

Ο Κιελίνι άφησε το MLS και στα 39 του ανακοίνωσε το "τέλος"

News 24/7

24MEDIA NETWORK