Γκβάρντιολ: Δύο κορυφαία κλαμπ τον θέλουν αλλά... περιμένει

Τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης κλήθηκε να σχολιάσει ο άσος της ομάδας, Γιόσκο Γκβάρντιολ.

Leipzig's Josko Gvardiol celebrates after scoring his side's opening goal during the UEFA Champions League round of sixteen first leg soccer match between RB Leipzig and Manchester City in Leipzig, Germany, Wednesday, Feb. 22, 2023. (AP Photo/Andreas Gora)
Ο Γβκάρντιολ μετά από το γκολ του με την Σίτι AP PHOTO/ANDREAS GORA

Εντυπωσιακή χρόνια με την φανέλα τόσο της Λειψίας όσο και της εθνικής ομάδας της Κροατίας πραγματοποιεί ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, Γιόσκο Γκβάρντιολ.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του να βρεθεί στα ραντάρ κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης να αναμένεται να "πιέσουν" την γερμανική ομάδα το ερχόμενο διάστημα.

Για τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τους Μαδριλένους μίλησε ο ίδιος ο Κροάτης, λέγοντας πως πάντα θα γίνεται λόγος αλλά δεν χρειάζεται να σχολιάζεται συνέχεια καθώς υπάρχει συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

"...Δεν χρειάζεται να ξοδεύουμε λόγο για ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Πάντα θα γίνεται λόγος αλλά έχω συμβόλαιο με την Λειψία μέχρι το 2027. Θα δούμε..."

Θυμίζουμε πως η Λειψία μόνο εύκολη διαπραγματευτική αντίπαλος δεν θα είναι καθώς δεν αναμένεται να πει το "ναι" στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με ένα πόσο μικρότερο των 110.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Με εντολή Τεν Χαχ "δένει" την αποκάλυψη της χρονιάς

Μίλαν: Ανανεώνει την μεσαία της γραμμή με "παιδί" της Τσέλσι

Μουρίνιο: Η συγκίνηση του Πορτογάλου μετά από την τεράστια πρόκριση

News 24/7

24MEDIA NETWORK