Μίλαν: Ανανεώνει την μεσαία της γραμμή με "παιδί" της Τσέλσι

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λόφτους Τσικ φέρεται πως δείχνει η Μίλαν για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Chelsea's Christian Pulisic, (10), and Chelsea's Ruben Loftus-Cheek (12), prepare to come on as substitutes during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Chelsea FC and Borussia Dortmund at Stamford Bridge, London, Tuesday, March 7, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Λόφτους Τσικ μαζί με τον Κρίστιαν Πούλισιτς AP

Τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Champions League γνώρισε η Μίλαν από την μεγάλη της αντίπαλο, Ίντερ, και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το 8ο της τρόπαιο στη διοργάνωση.

Οι Ιταλοί έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε ανανέωση του ρόστερ σε ορισμένες θέσεις προκειμένου να μπορέσουν να διατηρηθούν στο κορυφαίο επίπεδο και σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, "κυνηγούν" παίκτη της Τσέλσι.

Ο λόγος για τον 27χρονο άσο, Ρούμπεν Λόφτους - Τσικ, ο οποίος είναι παιδί των ακαδημιών των μπλε αλλά δεν αναμένεται να παραμείνει στο ρόστερ καθώς η ομάδα του Μπέλι έχει προχωρήσει σε αρκετές προσθήκες στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι "Ροσονέρι" βρίσκονται σε συζητήσεις με τους "μπλε" και θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως το συμβόλαιο του λήγει το 2024 αλλά και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Λόφτους Τσικ έχει 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο ασίστ στο ενεργητικό του ενώ η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 25.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μουρίνιο: Η συγκίνηση του Πορτογάλου μετά από την τεράστια πρόκριση

Γιουνάιτεντ: Με εντολή Τεν Χαχ "δένει" την αποκάλυψη της χρονιάς

Τότεναμ: Αποχωρεί μεγάλο αστέρι της ομάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK