Γκβάρντιολ: Η Λειψία πάτησε pause στα όνειρα των μεγάλων για τον Κροάτη

Ο Γκβάρντιολ έχει μπει στο μάτι των μεγάλων της Ευρώπης, αλλά η Λειψία έχει διαφορετικά πλάνα για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Croatia's Josko Gvardiol looks on during the World Cup third-place playoff soccer match between Croatia and Morocco at Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 17, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ αναμένεται να φύγει από την Λειψία AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Μόλις ολοκληρώθηκε το Μουντιάλ 2022 άρχισε ένα φιλολογικό πάρτι εκατομμυρίων γύρω από τ' όνομα του Γιόσκο Γκβάρντιολ. Ο Κροάτης στόπερ ήταν εξαιρετικός στο Κατάρ και όπως ήταν λογικό όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης βρίσκονται στο κατόπι του...

Έχει γραφτεί πως η Σίτι είναι έτοιμη να δαπανήσει πάνω από 100 εκατ. ευρώ για χάρη του ενώ και η Ρεάλ φέρεται να είναι στο κόλπο, μαζί και η Τσέλσι. Επίσης, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε συνέντευξή του είχε πει πως η ομάδα όνειρο για εκείνον είναι η Λίβερπουλ την οποία παρακολουθούσε από μικρός με τον πατέρα του.

Μέσα σε όλα βέβαια υπάρχει και η Λειψία. Η ομάδα δηλαδή στην οποία ανήκει ο διεθνής κεντρικός αμυντικός. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως το 2027 και ο αθλητικός διευθυντής του κλαμπ, Μαξ Έμπερλ μίλησε σχετικά ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα έχει στο πλάνο της τον ποδοσφαιριστό τουλάχιστον για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

"Μιλάμε με τους εκπροσώπους του. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: Δεν φεύγει το χειμώνα σε καμία περίπτωση και επίσης δεν είναι πρόθεσή μας να τον πουλήσουμε το καλοκαίρι του 2024" ήταν τα λόγια του Έμπερλ στους εκπροσώπους του Τύπου.

Διαβάστε περισσότερα

Τον θέλουν Μπάγερν - Γιουνάιτεντ, εκείνος συστήνει υπομονή μέχρι το καλοκαίρι

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαν βλέπει τον "que miras bobo" του Μέσι

Μπλόκαρε του Ζόμερ στην Μπάγερν, κοιτάνε αλλού οι Βαυαροί

News 24/7

24MEDIA NETWORK