Γκβάρντιολ: Ομαδαρά κατέθεσε πρόταση "μαμούθ" αλλά η Λειψία είπε "όχι"

Τεραστία πρόταση από τη Τσέλσι αποκάλυψε πως είχε ο Γιόσκο Γκβάρντιολ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά η Λειψία ήταν ανένδοτη στο ενδεχόμενο πώλησής του.

Croatia's Josko Gvardiol in action during the World Cup group F soccer match between Morocco and Croatia, at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Μία από τις μεγάλες αποκαλύψεις του Παγκοσμίου Κύπελλου που διεξήχθη στο Κατάρ ήταν ο Γιόσκο Γκβάρντιολ και με τις εμφανίσεις του βοήθησε την Κροατία να κατακτήσει την τρίτη θέση.

Πολλά δημοσιεύματα ήθελαν τον Γκβάρντιολ να βρίσκεται στο στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαίκών κλαμπ με τη Λειψία όμως να ξεκαθαρίζει πως ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται τον χειμώνα και δεν υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσει με ποσό μικρότερο των 100.000.000 ευρώ.

Καθ'ολη τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, ο ποδοσφαιριστής δεν είχε σχολιάσει τον ντόρο που γίνεται γύρω από το πρόσωπο του.

Πλέον, μετά από την ολοκλήρωση των μεταγραφών ο Γκβάρντιολ αποκάλυψε πως βρέθηκε πολύ κοντά στη μεταγραφή του σε κορυφαία ομάδα αλλά η Λειψία ξεκαθάρισε άμεσα τις διαθέσεις της.

Ο λόγος για την Τσέλσι, η οποία παρά το γεγονός πως ξόδεψε σχεδόν 360.000.000 ευρώ, επίχειρησε να αγοράσει και τον νεαρό Κροάτη από τη Λειψία.

"...Ο ατζέντης μου μου είπε ότι η Τσέλσι ενδιαφέρεται πραγματικά για μένα. Πάντα σκέφτεσαι μία σοβαρή πρόταση από έναν σοβαρό σύλλογο όπως η Τσέλσι αλλά η Λειψία άμεσα δήλωσε πως δεν θέλει να με πουλήσει. Δυσκολεύτηκα πολύ να διαχειριστώ αυτή την απόφαση αλλά ναι, δεν υπήρξε συμφωνία..."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η νούμερο ένα προτεραιότητα αφορά παίκτη κι όχι την αλλαγή ιδιοκτησίας

Ο Ιγκόρ Τούντορ έκανε με την Μαρσέιγ αυτό που δεν πέτυχε κανένας άλλος προπονητής της

Αρούκα τι κάνεις; Οι Πορτογάλοι γράφουν με μυθικό τρόπο αρνητική ιστορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK