"Γλέντι" Γιώργη για το 1-1

Η γκέλα του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά έδωσε την ευκαιρία στον γιο του Σαββίδη για ειρωνικό ποστάρισμα στο Instagram, το οποίο περιλάμβανε... ρολό, Βιεϊρίνια και PHOTO του Καραπαπά στον πάγκο!

"Γλέντι" Γιώργη για το 1-1

Kάτι το διπλό του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, κάτι η αδυναμία του Ολυμπιακού να πάρει το διπλό την Λιβαδειά, με αποτέλεσμα οι "ερυθρόλευκοι" να μην συμπληρώσουν καν τρία 24ωρα στη 2η θέση, μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ την περασμένη Πέμπτη, έδωσαν την ευκαιρία στον Γιώργη Σαββίδη να ... στήσει γλέντι στο Ιnstagram.

Από αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο... αγαπημένος του Κώστας Καραπαπάς. Ποστάροντας φωτογραφία του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, να κάθεται στον πάγκο, με 8 λέξεις... τρόλαρε τους "ερυθρόλευκους"!

"Μπερδεύοντας" μάλιστα το ντέρμπι της Τούμπας που δεν ξεκίνησε ποτέ κι έχασε ο ΠΑΟΚ λόγω του ρολού της ταμειακής που κτύπησε τον Γκαρθία, με την διάσημη ατάκα που... αναφώνησε το ίδιο βράδυ ο Bιεϊρινια.

" Ρίξτε ένα ρολό να πάρω το διπλό!!! Τιναφτορε... " το χλευαστικό σχόλιο του γιου του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την λήξη του αγώνα Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 1-1. Το συνόδευσε μάλιστα με 4 emoji να... κλαίνε από τα γέλια.

Μερικές ώρες νωρίτερα ο Γιώργης Σαββίδης πάντως, σε διάλογο στα social media με οπαδούς του ΠΑΟΚ είχε αποκαλύψει πως η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά την νέα σεζόν και ότι έχουν ήδη κλείσει μια μεταγραφή. Χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως καλύτερη μεταγραφή της 6ετίας Σαββίδη στον ΠΑΟΚ τον... Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

"Γλέντι" Γιώργη για το 1-1

IMB

News 24/7

24MEDIA NETWORK