H "χρυσή" συμφωνία του Μπέκαμ, ύψους 177 εκατ. ευρώ, για να γίνει το πρόσωπο του Μουντιάλ του Κατάρ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα εισπράξει 177 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει η Sun, καθώς έκλεισε μία τεράστια συμφωνία με το Κατάρ, ώστε να γίνει το πρόσωπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, όπου και θα προωθήσει τον τουρισμό και τον πολιτισμό της χώρας για την επόμενη δεκαετία.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ © 2021 LYNNE SLADKY / AP IMAGES

Οι συζητήσεις γύρω από τη διεξαγωγή του Παγκόσμιο Κύπελλο ανά δύο χρόνια συνεχίζονται, την ίδια στιγμή ωστόσο το Κατάρ που έχει αναλάβει τη διοργάνωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του 2022, συνεχίζει τις προετοιμασίες.

Σύμφωνα μάλιστα, με δημοσίευμα της SUN, η χώρα προχώρησε σε μία τεράστια συμφωνία με τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, προτείνοντας του να γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας για το Μουντιάλ. Πρόκειται για μία συμφωνία "χρυσάφι", καθώς αναμένεται να αποφέρει στον παλαίμαχο Άγγλο 177 εκατ. ευρώ.

Πέραν του ότι θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στο οποίο θα στηριχθεί η καμπάνια του Παγκόσμιου Κυπέλλου, στα καθήκοντά του συμπεριλαμβάνεται τόσο η προώθηση του πολιτισμού, όσο και του αθλητισμού του Κατάρ για την επόμενη δεκαετία.

Ο 46χρονος αν και αρχικά είχε κάποιους ενδοιασμούς, λόγω της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κατάρ κυρίως απέναντι στις γυναίκες και τους ομοφυλόφιλους, είχε μεταβεί στη χώρα τον περασμένο Σεπτέμβριο για τις τελικές συζητήσεις, με τη συμφωνία να ανακοινώνεται, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τον Νοέμβριο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK