H επανάσταση της πιτσιρικαρίας

H επανάσταση της πιτσιρικαρίας
Παναθηναϊκός

Φέτος στον Παναθηναϊκό οι πιτσιρικάδες κάνουν την επανάστασή τους. Ο Μαλεζάνι τόλμησε και καθίερωσε νέα παιδιά στην εντεκάδα ενώ υπάρχουν και άλλοι νεαροί παίκτες που έρχονται από τον πάγκο. Η νέα γενιά του Παναθηναϊκού είναι εδώ.


1.Φίλιππος Δάρλας:

Hμερομηνία γέννησης: 23/10/1983
Θέση: Αριστερό μπακ.

Ο Φίλιππος Δάρλας αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το 2000 σε ηλικία μόλις 17 ετών. Στην Παιανία τον έφερε ο Στράτος Αποστολάκης όταν ενημερώθηκε ότι στην ιδιαίτερη πατρίδα του υπάρχει ένας νεαρός που αν προσεχθεί, θα αφήσει εποχή. Ο νεαρός Φίλιππος έκανε το αγροτικό του σε Μαρκό, Καλλιθέα, και Απόλλωνα Αθηνών και το καλοκαίρι γύρισε στην Παιανία. Ο Μαλεζάνι του έδωσε την ευκαιρία και ο 22χρονος την άρπαξε από τα μαλλιά. Γρήγορος, αποφασιστικός, τσαμπουκάς, χρειάζεται να βελτιώσει την επιθετική του λειτουργία. Στο πρόσφατο ματς με την Μπαρτσελόνα προκάλεσε ενθουσιασμό με την απόδοσή του.


2. Σωτήρης Λεοντίου
Ημερομηνία γέννησης: 17/07/1984
Θέση: Αμυντικό χαφ

Παιδί της Παιανίας, από τα σπλάχνα του συλλόγου. Πέρυσι πέρασε την χρονιά στην Προοδευτική στα χέρια του Σπύρου Μαραγκού ο οποίος μιλούσε και μιλάει με τα καλύτερα λόγια την αξία του. Ο Μαλεζάνι τον πήρε στην προετοιμασία και στη ρεβάνς με την Βίσλα Κρακοβίας στο ΟΑΚΑ του έδωσε θέση στο γήπεδο σε χρονικό σημείο κατά το οποίο η μπάλα έκαιγε. Ο μικρός ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω (κέρδισε εκτός των άλλων και αποβολή) και από τότε ο Ιταλός τον έχει σχεδόν πάντα στην αποστολή. Θρασύς ποδοσφαιρικά με γερά πνευμόνια και άγνοια κινδύνου. Μπορεί να παίξει και αριστερό χαφ.

3.Αλέξανδρος Τζιόλης
Ημερομηνία γέννησης: 13/02/1985.
Θέση: Αμυντικό χαφ.

Μακεδόνας στην καταγωγή (από την Κατερίνη) αλλά παιδί του Πανιωνίου ποδοσφαιρικά. Στα 20 του χρόνια έχει προλάβει να παίξει σε 61 παιχνίδια Α’ Εθνικής. Προς το παρόν δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό αλλά ο Μαλεζάνι τον εκτιμά ποδοσφαιρικά και θεωρείται σίγουρο ότι θα του δώσει ευκαιρίες. Εχει τη δυνατότητα έτσι και αλλιώς να μάθει πολλά δίπλα στον Φλάβιο Κονσεϊσάο. Τον χαρακτηρίζουν το αρχοντικό στιλ παιχνιδιού και η ψυχραιμία. Εχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

4. Στέλιος Κρητικός

Ημερομηνία γέννησης: 10/01/1986
Θέση: Επιθετικός

Δεν τον έχουμε δει ακόμα σε επίσημο ματς αλλά οι πληροφορίες μιλούν για έναν γρήγορο επιθετικό με πάθος και έκρηξη. Ο Σκάζνι πέρυσι του έδωσε κάποιες ευκαιρίες σε φιλικά ματς και ο νεαρός φορ ξεδίπλωσε το ταλέντο του. Εχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο αλλά φέτος δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής. Ο ανταγωνισμός στη θέση του είναι πολύ μεγάλος στον Παναθηναϊκό.

5. Θόδωρος Τριποτσέρης

Ημερομηνία γέννησης: 04/03/1986
Θέση: Κεντρικός αμυντικός

Και αυτός παιδί της μεγάλης σχολής της Παιανίας. Κεντρικός αμυντικός που έχει δύναμη, σωστές τοποθετήσεις και πάθος (στοιχείο απαραίτητο για τη θέση του). Χρησιμοποιεί κυρίως το αριστερό πόδι, στοιχείο που τον βοηθά να παίζει και στα αριστερά της άμυνας. Περιμένει τις ευκαιρίες του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK