H επιστροφή του Μοδέστο

Ένας παλιός και αγαπημένος γνώριμος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εξέδρα των επισήμων του ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Φρανσουά Μοδέστο.

H επιστροφή του Μοδέστο

Ο Κορσικανός "μαχητής", ο οποίος μετά από ένα χρόνο παρουσίας στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπαστιά, επιστρέφει στο μεγάλο λιμάνι για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο 36χρονος, πλέον, αμυντικός αναμένεται να κρεμάσει τα παπούτσια του και να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του ζωή με κοστούμι και γραβάτα. Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι η παρουσία του στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες δεν έγινε για λόγους αναψυχής, αλλά επειδή αναλαμβάνει πόστο στον Ολυμπιακό.

Ήταν κάτι που είχε συζητηθεί από πέρυσι με τα στελέχη της διοίκησης και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος του ξεκαθάρισε ότι η πόρτα του συλλόγου παραμένει ανοικτή. Ο Μοδέστο, τον οποίο εκπροσωπούσε ως μάνατζερ ο νυν αθλητικός διευθυντής των "ερυθρολεύκων" Πιέρ Ισά, είχε έρθει ινκόγκνιτο στη χώρα μας και πριν από περίπου ένα μήνα, διάστημα στο οποίο είχε νέες επαφές με τους αρμοδίους του συλλόγου, αλλά και με τον Μίτσελ, προκειμένου να καθοριστεί ο νέος του ρόλος.

H επιστροφή του Μοδέστο
INTIME SPORTS

Εκτός απροόπτου, ο Φρανσουά αναμένεται να αναλάβει δράση κοντά στην ομάδα και να προστεθεί στα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το τιμ μαζί με τον Αντώνη Νικοπολίδη και τον Ράφα Αλκόρτα, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον Ισπανό προπονητή στη διάρκεια της επόμενης σεζόν.

Παράλληλα, μετά την ολοκλήρωση των Δημοτικών Εκλογών στον Πειραιά που βρήκαν θριαμβευτή τον Γιάννη Μώραλη, στην ΠΑΕ εντείνουν τις προσπάθειες προκειμένου να ολοκληρώσουν την πρώτη τριάδα μεταγραφών! Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρώτοι που αναμένεται να πιάσουν λιμάνι και με τη… βούλα είναι ο Κώστας Φορτούνης της Καϊζερσλάουτερν, ο Άλαν Πουλίδο της Τίγκρες, καθώς και ο Νόρντιν Άμραμπατ της Γαλατάσαραϊ.

H επιστροφή του Μοδέστο

Για τους τρεις προαναφερθέντες, έχουμε μπει στην τελική ευθεία και λογικά θα "κλείσουν" μέσα στις επόμενες ημέρες. Η πιο δύσκολη περίπτωση είναι σαφώς αυτή του Μαροκινού με το ολλανδικό διαβατήριο, ο οποίος έκανε πολύ καλή σεζόν εφέτος με τη φανέλα της Μάλαγα, αλλά όλες οι ενδείξεις οδηγούν σε συμφωνία.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες ανοικτές υποθέσεις, ο Ισλανδός Φινμπόγκασον βρίσκεται πάντα στο στόχαστρο, αλλά υπάρχουν αποστάσεις που θα πρέπει να καλυφθούν, ενώ οι μνηστήρες δεν λείπουν, ενώ ο "πολύς" Ντιέγκο κλείνει το… μάτι στη Φενέρ, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα σε Τουρκία και Βραζιλία. Ο διεθνής μέσος ήταν ένα όνειρο για τον Ολυμπιακό κι όπως όλα δείχνουν τέτοιο θα παραμείνει…

Τέλος τα σενάρια που θέλουν τους πρωταθλητές Ελλάδας να ασχολούνται με τον Μίροσλαβ Στοχ, μάλλον ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας των εμπνευστών τους. Όσο ικανός κι αν είναι ο Σλοβάκος εξτρέμ, το γεγονός ότι πριν τη ρεβάνς Κυπέλλου της Τούμπας αναφέρθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στον Ολυμπιακό, διώχνει κάθε τέτοιου είδους σκέψη από το μυαλό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK